Evenimentele grădiniței

1. Deschiderea anului școlar sportiv  „Piticoții sportivi”
Cu suflete pline de emoție piticoții preșcolari, echipați în ținutele reprezentative ale Grădiniței Sportive „Piticot”, au participat la deschiderea noului an școlar sportiv în care au făcut cunoștință cu noii profesori de educație fizică și instructori sportivi. Au aflat ce sporturi vor practica și în ce acțiuni sportive vor fi implicați.

2. Ziua Europeană a Părinților-expoziție de pictură în holurile grădiniței.
    „La mulți ani, dragi părinți!”.
 Începând din acest an, în a doua zi de marți din luna octombrie,se marchează Ziua Europeană a Părinților. Piticoții sportivi au sărbătorit această zi prin implicarea în amenajarea unei expoziții cu lucrări artistico-plastice, dăruind fiecărui părinte o poezie, un cântec și un sărut dulce!
Colectivul Grădiniței și copiii noștri vă urează:
LA MULȚI ANI CU BUCURII ȘI ÎMPLINIRI!

 4. Participare în cadrul emisiunii„Știi Tv pentru copii”
     „Festivalul Toamnei”
 Toamna se numără bobocii,dar și cunoștințele cultivate în activitățile educative. Cântecul și voia bună, i-au însoțit pe piticoții noștri sportivi în timp ce desenau, pregăteau salate de fructe de sezon ,pline de vitamine și sănătate, în emisiunea „Știi Tv pentru copii”. Telespectatorii acestei emisiuni au putut viziona un spectacol de cântece și poezii denumit generic „Festivalul Toamnei” în cadrul căruia elementul surpriză a fost apariția Zânei Toamna.