GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 9, "CODRIȘOR"

Str. Moldovei, Nr. 1
Loc. Tîrgu-Mureș
Jud. Mureș
Telefon:0365 730 959
E-mail:codrisor@yahoo.com

 

Misiunea noastră

Grădinița noastră urmărește, în principal, promovarea educației centrate pe copil, punând accent pe asigurarea unei instituții cu ambient accesibil, atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice, realizarea valorii adăugate și asigurarea stabilității umane, dezvoltarea calității și responsabilității profesionale, urmărind în aceeași măsură formarea integrală și armonioasă a personalității copilului într-un cadru educațional atractiv, creativ, muzical, funcțional și motivant.

Baza materială

Baza materială a grădiniței a fost îmbunătățită cu mobilier pentru două grupe, geamuri termopan pentru toată grădinița și s-au amenajat anexele cu gresie și faianță, aducându-se un plus de confort prin dotarea cu parchet laminat în sălile de grupă și pe coridoare.

În aceași măsură a fost cumpărat un aparat Xerox din bugetul propriu al unității. Aceste lucrări au fost efectuate ca urmare a referatelor de necesitate concepute CA, și înaintate Primăriei în scopul modernizării grădiniței. 

Dotarea grădiniței s-a îmbogățit cu paturi, măsuțe și scăunele noi.

Programul de funcționare al instituției

Activitatea copiilor dumneavoastră  în grădinița noastră se desfășoară între orele 800 – 1700.

Materialul  ne-a fost trimis de către instituție.

 

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#3 Kereszeghi Hajnal-Orsolya a scris in data de: 25.11.2013 07:27
Buna ziua!Ma intereseaza daca nu cumva aveti nevoie de dadaca ? Va multumesc anticipat!
#2 Oprea Elena a scris in data de: 08.11.2011 15:49
Bună ziua,am apreciat foarte mult materialele afișate pe site-ul dumneavostră. M-ar interesa dacă se poate să le descarc pe calculatorul personal pentru prezentarea lor într-o clasă fără acces direct la internet. Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere.
#1 CALOFIR LUMINITA a scris in data de: 02.12.2010 08:00
Buna ziua!Ma intereseaza foarte mult daca nu cumva aveti nevoie de asistenta medicala sau se prevede ceva pe viitor legat de acest post.Va multumesc.

Mai găsești pe site

Poezii

Basme populare

Făt frumos cu părul de aur

A fost odată într-o pustie mare un pustnic, și petrecea singur singurel. Vecinii săi erau fiarele pădurilor. Și așa era de bun la Dumnezeu, încât toate dobitoacele i se închinau, când se întâlneau cu dânsul.

Citește mai departe»