Grădiniția "Romulus Guga" - fosta Gr. cu P.N. 20

Str. Cernavodă, NR. 2
Tel/Fax:0365730931
Localitatea:Tîrgu-Mureș
Judetul: Mureș     
E-mail: [email protected] 

Grădinița cu Program Normal “Romulus Guga” s-a deschis la 01. octombrie 1994 și se află în incinta Gimnaziului “Romulus Guga”, având program de funcționare de la 8.00-12.00.

Cele patru grupe dintre care trei la secția română și una la secția maghiară sunt situate la parterul clădirii. Grupele sunt conduse de educatoarele:

  1. institutor I Geta Ciobanu grad did. I licențiată în psihologie “Grupa Florilor “ secția română,
  2. institutor I Teodora Chira grad did. I “Grupa Îngerașilor” educatoare, Mureșan Gabriela grad. did. II “ Grupa Piticilor”,
  3. educatoare Kovács Rozália grad did. I “Grupa Mămăruțelor”


Oferta educațională a grupei “Florilor” include activități realizate în concordanță cu aplicarea noului curriculum pentru învățământul preșcolar, activități opționale de limba engleză conduse de prof. Ciobanu Anca Georgeta și activități de dans popular conduse de d-na Frent Gabriela.


Baza materială a grupei include materiale didactice care corespund din punct de vedere didactic precum și mijloace audio vizuale.
Grupul vocal a participat la ambele ediții ale concursului de interpretare vocală “Portativul copilăriei” unde au obținut mai multe premii: premiul special al juriului  Daria Chirilesc “ Mai ți minte mai dragă  Mărie !”, premiul juriului “ Cel mai tânăr interpret” Ana Plămădială  și premiul III – grup vocal cu piesele : “ Mândre-s ardelencele “ și “Zărzărea” .


În parteneriat cu Primaria Municipiului Tîrgu- Mures si Inspectoratul Școlar Județean Mureș am organizat prima ediție a concursului de poezie “Versurile copilăriei” la care au participat concurenți de la grădinițele din municipiu precum și din județ. Printre premianți s-au afirmat Daria Chirilesc și Paula Sabău locul III cu poezia “Moștenire de Viorel Garbaciu.
 

 MOTTO
“A visa e primul pas. Pe urmă nu mai poți trăi, până ce visul  nu devine realitate".
(Speranța nu moare în zori)

Romulus Guga

                                                              

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Lasă un comentariu

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.