Esti profesor ?

vezi mai mult

Esti parinte ?

vezi mai mult


La școală cu Pic, Pac, Poc - Volumul 1

Pret: 20 RON

27 RON
47 RON

La școală cu Pic, Pac, Poc - Volumul 2

Pret: 20 RON

27 RON
47 RON

CD cântece

Pret: 10 RON

27 RON
37 RON

La școală cu Pic, Pac, Poc - Auxiliar volumul 1 și 2 + CD cântece

Pret: 40 RON

27 RON
67 RON

Despre auxiliar

"La școală cu Pic, Pac, Poc" este conceput asemenea unei cărți cu povești despre copilărie. Este o carte dedicată micilor școlari care vor descoperi tainele literelor, magia cifrelor, frumusețea naturii, vor învăța să fie buni colegi și prieteni.

Personajele Pic, Pac, Poc sunt trei școlari care încep clasa pregătitoare plini de emoție și care îi vor însoți pe elevi de-a lungul întregului an școlar. Fiecare poveste este desprinsă din cotidian, fiind o lecție de viață, o experiență ce îl va ajuta pe micul elev să perceapă mediul școlar în sens pozitiv și să își dezvolte încrederea în forțele proprii.


Despre autori

Diana Alexandru  este absolventă a Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, promoția 1999. Apoi, a urmat cursurile Universității „Petru Maior”  din Tîrgu-Mureș, Facultatea de Limba și Literatura Română/ Limba și Literatura Engleză.  Este autoarea mai multor materiale educative dedicate elevilor de ciclu primar, având și studii de specialitate în străinătate. Activează ca profesor în învățământul primar la Școala Gimnazială Europa din Tîrgu-Mureș, grad didactic 1.

Andreea Alexandru este absolventă a Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, promoția 2001. A urmat cursurile Facultății de Științele Educației din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, este autoarea mai multor materiale educative dedicate elevilor de ciclu primar. Activează ca profesor în învățământul primar la Școala „Matei Basarab” din Târgoviște, grad didactic 1.

Colaborator: Iuliana Negruț, profesor în învățământul primar la Liceul Vocațional de Arte din Tîrgu-Mureș.


De ce auxiliarul „La școală cu Pic, Pac, Poc”

Conținuturile au fost realizate pe parcursul unui an școlar, testate și reevaluate, păstrându-se doar ceea ce fost mai captivant și mai util pentru copii

Proiectarea didactică a lecției răspunde întrebărilor?

Ce voi face? Cu ce voi face? Cum voi face? Cum voi ști dacă am realizat ceea ce mi-am propus?

Exercițiile propuse nu forțează copilul să înțeleagă sarcini rezultate în urma efortului creativ al profesorului, ci valorifică puterea lor de înțelegere

Poveștile îi stimulează pe copii să întrebe, să intervină, să-și exprime ideile și sentimentele

Cântecele propuse au accente ludice, sunt extrem de antrenante și expresive, stimulează creativitatea copiilor, incită la joc.

Poveștile valorifică gândirea magică a copiilor

Activități complementare minuțios realizate

Permite învățarea în cadrul familiei


Proiect dezvoltat și susținut de

Spune-ți părerea!