În cadrul acestei secțiuni găsim o culegere de materiale didactice, publicate pentru a ușura munca tuturor specialiștilor în educație.

Materialele didactice sunt create și trimise de pedagogii din județul Mureș, deoarece dascălii, care profesează activ, au experiența necesară, să îmbunătățească procesul instructiv-educativ.  

Materialele publicate sunt clasificate pe diferite domenii ale educației, din dorința de a da o mână de ajutor tuturor pedagogilor, deschiși la aplicarea metodelor și strategiilor didactice inovatoare.

În momentul de față dezvoltăm o culegere de idei practice pentru învățământul preșcolar și școlar, bazându-ne pe curriculumul preuniversitar românesc.

Inițiativa noastră poate fi asemuită cu o carte de lucru manual, unde sunt prezentate ideile pe nivele de dificultate. Fiecare descriere dispune de o galerie foto, pentru ilustrarea procesului de realizare a materialului didactic. Șabloanele pot fi descărcate și folosite în scopuri didactice.

Prin această cale, încurajăm specialiștii în educație, să se implice în dezvoltarea acestei culegeri. Cei interesați, ne pot trimite ideile lor, care cu siguranță vor îmbogăți experiența pedagogilor din comunitatea noastră.

Noi asigurăm spațiul de afirmare și vizibilitatea profesională, dar sprijinul profesioniștilor este indispensabil, pentru creșterea calității educației.