Katicabogár csoport

 

í“vódánk magyar tagozata egy vegyes életkorú csoporttal működik, 3-7 éves korú gyermekek számára. Sok éves tapasztalatokra épülő pedagógia szellemében neveli a gyerekeket, melyben a legfőbb érték maga a gyermek, a maga gyermeki világában. Ebben a bizalom, a szeretet, a melegség, a derű dominálnak.

Csoportunkban  a mozgásra, az egészségre alapozó, modell értékű szakmai munka folyik.

Mindenre, ami szép, rácsodálkozunk és megtaní­tjuk óvódásainkat érzelmeink kifejezésére. Tesszük ezt avval a céllal, hogy az óvódáskor derűs, érzelemgazdag, a világ dolgai iránt nyitott, érdeklődő gyerekeket bocsássunk az új világ, az iskola felé.

A legfőbb tevékenységünk a játék, de mellette jut idő a rajzolásra, festésre, barkácsolásra, éneklésre, mesehallgatásra, mindenkinek kedve és igénye szerint.

Célunk az önkéntes, örömmel végzett tevékenységi formában a tapasztalatok többszöri átélésével a gyermekek egyéni vágyainak, ötleteinek a kibontakoztatása, a pozití­v érzelmek átélése, a feszültségek csökkentése, a gyermekek megismerése és egész személyiségének a fejlesztése.

Tesszük ezt, mert számunkra a legnagyobb érték a gyermek, s célunk, hogy a gyermekek egy, pozití­v érzelmekben gazdag légkörben töltésék mindennapjaikat.

 Kovács Rózália - óvónő

Újdonságok, hí­rek

 

A Sport Lí­ceum által idén is megszervezett, TAVASZ  VARíZSA gyermekfesztiválra nevezett be a Katicabogár csoport, Virágszerenád nevű tánccsoportja, Kovács Rózália óvónő vezetésével.

A tánccsoport, egy tavaszi tematikus tánccal szerepelt, ahol első helyezést ért el, illetve különdí­jat nyert a legszebb dí­szletért.

Hajrá Katicabogarak!

Az eseményről készült képek itt nézhetők meg (kattintson a pirossal megjelölt szóra)

 

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

A Katicabogár csoport képgalériája

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.