Martisoare...martisoare!

Serbare de Ziua Martisorului

Cu cateva zile inainte de sosirea primaverii, prescolarii au fost invitati sa-si etaleze talentul si sa confectioneze martisoare, activitate cuprinsa in proiectuleducational ,,Bucuriile primaverii,, initiatorii actiunii fiind doamnele educatoareLorincz Deak Margareta, Persida Rosca si doamna profesor Alina Anton.

Prescolarii incurajati de doamnele educatoare sa promoveze traditiileMartisorului s-au pus pe treaba.Au connfectionat peste 300 de martisoare pecare le-au oferit mamelor, bunicutelor si fetitelor. Dorind sa-si dovedeascacreativitatea au confectionat martisoare din materiale reciclabile, care au avutmare succes in randul parintilor.

Grupa Buburuzelor*sectia romana ...baietii... au oferit martisoarecolegelor de la grupa Raza de soare*sectia maghiara. Si prin aceasta actiune s-a realizat o activitate interculturala, prescolarii romani-maghiari manifestandu-sidorinta de prietenie prin activitati, jocuri comune.

Surpriza... ,, retur,, si baietii de la grupa ,, Raza de soare,, au oferit cate ofloricica confectionata de ei, fetitelor de la grupa ,,Buburuzelor,, cu ocazia zileide 8 Martie.

Evenimentul de 8 Martie nu a trecut neobservat. Mai multe grupe auoferit cadou mamelor posibilitatea de a participa la ,, o altfel de serbare,, ...prindesfasurarea unor activitati cu participare directa, activitati in care copiii au datdovada de harnicie, creativitate si bune maniere.Felicitari atat copiilor cat si parintilor!

Proiectul educational ,,Bucuriile primaverii,, se va incheia in luna mai, candin urma Concursului National aprobat in CAEN, organizat de unitatea noastracu genericul,, Bucuriile pascale,, coordonat de doamnele prof Angela Ferenti,Persida Rosca si Adriana Dascalu, se va realiza expozitia cu lucrari artistico-plastice realizate de prescolarii din tara si premierea acestora. Le dorim succes!Educ. Persida Rosca

Lasă un comentariu

Scrie un comentariu


Acordă o notă

Media Rating: 4.2/10 (total: 38)

Taguri