Balul Bobocilor - Epoca Disco

Ca orice Bal al Bobocilor care se respectă, și anul acesta am ales o temă pe placul tuturor, și anume: „Epoca Disco”. A fost o adevărată provocare atât pentru profesorii organizatori: Trif Dorina, Popp Romelia, Vulc Cristian, cât și pentru clasele implicate în desfășurarea balului: clasa a XI-a A, clasa a XI-a C.

Cu toții am avut emoții, de la profesori până la bobocii care au participat cu mândrie la toate probele. Bobocii noștrii au fost foarte bine pregătiți atât la probele individuale, cât și la proba de cultură generală, dovedind că se descurcă în orice situații.

Atmosfera epocii disco a fost susținută de-a lungul întregului concurs, începând cu prezentatorii –din clasa a XI-a C: Moldovan Alexandra și Mișan Tudor Alexandru, care ne-au încântat cu ținutele lor specifice anilor disco, și terminând cu concurenții care au pregătit un dans disco minunat, pe placul tuturor și apreciat de toată lumea.

Bobocii ne-au desfătat cu talentele lor artistice, demonstrând încă odată că sunt niște adolescenți pricepuți, minunați și descurcăreți. Fiecare ne-a arătat la ce se pricepe mai bine, luptând pentru marele premiu, Miss și Mister 2007. După multe probe, emoții și mai ales după multă muncă au fost aleși și câștigătorii: Szanto Adel din clasa a IX-a B și Szanto Lorand din clasa a IX-a C. 
           
Credeați că totul s-a sfârșit? Nu, noaptea de abia a început, căci am avut și oaspeți de seamă, formația „Impact”, care ne-a delectat cu hiturile lor, făcând atmosfera și mai plăcută. Seara a continuat cu o discotecă pe cinste, cu multă distracție și voie bună. Prezentatorii, care la început au avut emoții, au trecut în cele din urmă peste ele, iar concurenții s-au dezmeticit cu greu din febra concursului. Sperăm ca și anul viitor Balul Bobocilor să fie la fel de reușit și de frumos, până atunci sperăm că v-am lăsat o amintire frumoasă.
Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat la pregătirea Balului Bobocilor,

                                                                  prof. Romelia Popp

 

Taguri