Halloween - O Noapte Magică

Se pare că cele cinci probe au avut succes, căci mulți „drăcușori” s-au arătat dornici de a participa la ele. Prima probă a reprezentat „Cel mai frumos costum și cea mai interesantă prezentare”, câștigat clar de către „Chip și Dale”, adică elevele Kramer Anamaria și Stroia Andreea din clasa a XI-a C. Nici descendentul lui Dracula, nici Albă-ca-Zăpada, nici asistenta criminală, nici celelalte personaje  nu s-au lăsat mai prejos, costumele lor fiind impresionante, insă nu poate fi decât un câștigător...

Următoarea probă a fost cea de improvizație, a fost foarte amuzantă, căci unii concurenți au trebuit să danseze pe diferite melodii: „Țărăncuță, țărăncuță”, „Vreau sărutarea ta”, iar alții au avut de recitat, de citit în limba engleză, că doar sărbătoarea are origine celtă.

„Mătura buclucașă” nu i-a lăsat pe participanți să se odihnească, căci au avut de dansat nu glumă! Mătura vrăjitoarei și-a desemnat câștigătoarea: Moldovan Andrada din clasa a XI-a C.

Fiind noaptea stafiilor și a spiritelor, ne-am gândit să înfășurăm concurenții în...hîrtie igienică! Probă deloc ușoară, cum ar crede unii, căci a fost mult de lucru, dar „designer”-ul nostru cel mai priceput ne-a dovedit de ce este în stare!!!

Cred că „dansul exotic” a fost cel mai amuzant moment, căci exotismul probei a constat în faptul că fiecare concurent s-a chinuit să danseze cu un măr pe cap, fără să îl scape.

În această atmosferă încărcată de mister, vampiri, stafii, juriul nostru a trebuit să decidă câștigătorii, o sarcină deloc ușoară cu atâtea costume minunate pe scenă. Juriul care s-a achitat onorabil de această „îndatorire” a fost format din d-rele profesoare: Strete Adriana, Cerghizan Raluca și, pentru a echilibra situația, elevul Stoica Ionuț, din clasa a XI-a C.

Însă, așa cum toate lucrurile bune se și termină, iată-ne obosiți după atâta dans, dar mulțumiți de faptul că ne-am simțit bine și ne-am distrat pe cinste. Le mulțumim tuturor participanților pentru prezență și pentru sprijin moral!

Cu drag,
prof. Romelia Popp

Taguri