Luni - Activități cu părinții

Motto: Cel care a avut copilărie luminoasă și fericită, și-a adunat comoară nesecată în care își găsește mângâiere și în cele mai dureroase clipeale vieții.

                                       Wilhelm Wundt

În data de 23 Mai 2011, fiecare grupă de preșcolari a organizat jocuri și concursuri sportive și distractive. La aceste jocuri au participat atât copiii cât și părinții acestora, care au uitat pentru 60 de minute de problemele cotidiene și au intrat în lumea minunată a copilăriei.

Părinții s-au arătat deosebit de receptivi astfel încat totul s-a desfășurat într-o atmosferă placută, relaxantă și veselă. Deși s-au așteptat să vizioneze un spectacol oferit de cei mici, părinților le-a placut rolul de ~colegi de grădi~ ai copiilor lor.

~Vom astepta cu nerabdare o noua activitate de acest gen~ a afirmat la sfârșitul zilei un părinte de la grupa mijlocie.    

 

Marți - Cântec joc și voie bună

În data de 24 Mai 2011, preșcolarii s-au gătit de sărbatoare și au prezentat câte un scurt moment artistic (cântec, dans, joc, poezie, piesă de teatru) colegilor lor din grădiniță.

Spectacolul a fost prezentat de către două educatoare de la Gradinița Licurici, care s-au jucat, au râs și i-au antrenat pe cei mici într-un spectacol pe cinste.

Manifestarea a avut loc în curtea grădiniței de la orele 10.00. Micuții au fost încântați atît să participe cât și să-și aplaude colegii.

După distracție și rasplată...Toți copiii au fost premiați cu jucării, dulciuri și suc.

 

Miercuri - "Insecta hazlie"

“Nu ne putem imagina copilăria fără râsetele și jocurile sale.”

JEAN CHATEAU

În tradiția activităților și a manifestărilor dedicate, în primul rând copiilor, apoi părinților, dar nu în ultimul rând cadrelor didactice, Grădinița P.P. „Licurici” a organizat în data de 25 mai 2011, în cadrul celei de-a III-a ediție a Zilelor Grădiniței, concursul județean „Insecta hazlie”. Desfășurat sub coordonarea Inspectoratuli Școlar Mureș, concursul i-a invitat pe micii artiști ai grădinițelor din județ să iși exprime prin desen, pictură și colaj gândurile, trăirile și sentimentele lor față de universul minunat al insectelor.

Lucrările copiilor au fost evaluate de către un juriu alcătuit din cadre didactice, dar și din profesori de specialitate care au apreciat și totodată au răsplătit munca preșcolarilor cu diplome și surprize.

În cadrul grădiniței au fost expuse spre a fi admirate lucrările realizate de peste 100 de copii de la diferite grădinițe din județ.

Am remarcat și cu acest prilej cu câtă dăruire îi ajută doamnele educatoare și părinții pe preșcolari să cunoască și să îndrăgească natura, cât de bucuroși și de mândri sunt copiii încurajați să dovedească, în zi de sărbătoare, talentele lor creative și artistice.

DETEȘAN ANCA

DETEȘAN OANA

Educatoare la Grădinița P.P. „LICURICI”

Galerie foto

Zilele Grădiniței "Licurici" - Mai 2011

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA