Concursul "În lumea minunată a insectelor"

În data de 26 mai 2010, a avut loc la Grădinița cu P.P "Licurici" concursul județean de cântece și poezii "În lumea minunată a insectelor".
Am avut placerea să asist la acest eveniment la care au participat copii din orașul Târnăveni și de la mai multe grădinițe din Tîrgu-Mureș. Toți participanții au fost invitați într-o sală unde cadrele didactice au realizat o frumoasă scenă împodobită cu insecte din hârtie dând un plus de armonie și bucurie evenimentului.

Prezentatoarele concursului au fost cadre didactice din interiorul grădiniței care au reușit atât prin costumație cât și prin voci să-i facă pe copii să uite de emoții și să intre pe scenă plini de curaj. Greierul, prezentatorul principal al concursului, a ascultat toate povețele copiilor și le-a promis cu "mâna și cu chitara pe inimă" că la toamnă vor fi invitați cu toții la el acasă pentru a le arăta că a fost harnic și și-a umplut cămara cu provizii pentru iarnă.

Frumoasele costume ale copiilor participanți m-au dus cu gândul la serbările din copilăria mea iar veselia lor a facut ca acest concurs să fie unul reușit. Munca educatoarelor s-a văzut nu doar prin curajul și prezența scenică a micuților ci și prin satisfacția cu care îi priveau. Se putea observa pe fețele lor emoțiile și dăruirea cu care se ocupă zilnic de copiii noștri.

Pentru părinți am fotografiat câteva din momentele artistice prezentate. Vedeți galeria foto de mai jos

Arina Borz

Galerie foto

1
File: IMG_5556.JPG
Description:
Size: 125 Kb
Time: 26.05.2010 09:05
Download:IMG_5556.JPG
  125 Kb
  125 Kb
  117 Kb
  119 Kb
  124 Kb
  120 Kb
Page 1 of 11