Activități extrașcolare

7. Sport. Sănătate. Performanță.

În anul 2007-2008, rezultatele cate­drei de educație fizică nu s-au lăsat așteptate. În primul rând, în urma procesului instructiv-educativ, promovabilitatea a fost de 100%, peste 90% din medii fiind între 9 și 10, iar la examenul de bacalaureat, unde proba de educație fizică a fost aleasă de 148 de elevi, promovabilitatea a fost de asemenea de 100%, peste 80% din elevi obținând medii între 9 și 10.

Totodată, trebuie menționat că elevii colegiului nostru au participat la mai multe evenimente cultural sportive de unde s-au întors cu premii din care amintim aici locurile I și II obținute de echipa de fotbal și cea de baschet băieți, dar și de echipa de baschet fete la campionatele organizate cu prilejul zilelor liceelor “Bolyai Farkas”, “Gheorghe Marinescu” și ale Colegiului Națonal “Unirea”.

Notabile sunt și participările la Festivalul liceelor unde echipa de baschet-fete a obținut locul II, cea de dans modern mențiune specială, în timp ce la futsal fetele au ocupat locul II, iar băieții locul IV. Tot la Fes­tivalul liceelor, echipele de la “Papiu” au obținut locul I la tenis cu piciorul și locul al II-lea la tenis de masă, în timp ce la fotbal pe nisip papiiștii s-au clasat pe locul al III-lea.

La concursul de orientare turistică desfășurat pe platoul Cornești în organizarea “As. Sportul pentru Toți”, elevii noștri sau clasat pe locul al III-lea.

La Olimpiada Națională a Sportului Școlar, etapa municipală, sportivii noștri au făcut o figură frumoasă de asemenea și spunem asta deoarece echipa de fotbal- fete s-a clasat pe locul II, iar băieții au terminat etapa municipală pe locul al IV-lea.

La același eveniment, echipa de volei-fete a obținut locul al II-lea la etapa municipală și tot locul al II-lea la etapa județeană în timp ce la faza zonală a ocupat locul al IV-lea. Handbaliștii au reușit să se claseze la rândul lor pe locul I pe municipiu și locul I pe județ.

<< Înapoi

Următorul >>

 

 

Taguri