Activități extrașcolare

8. A spring to remember / O primăvară memorabilă

Catedra de engleză a organizat activități numeroase care au testat în mare parte abilitatea elevilor de a scrie eseuri originale, referate științifice și de a-și face cunoscută munca.

Prezentarea proiectelor, care a fost pe tema naturii, s-a concetrat pe frumusețea acesteia sau ne-a adus în atenție amenințările și distrugerile suferite de natură din cauza activității umane.Am urmărit prezentări virtuale, am ascultat discursurile participanților și am remarcat o creație originală: un cântec inspirat din suferințele naturii.

Cea mai mare realizare a elevilor noștri au fost rezultatele obținute la Olimpiada Națională, desfășurată la Slatina, un orășel din sudul țării. A fost o bună posibilitate de a ne face prieteni, de a deveni un grup unit și de a-i cunoaște pe colegii noștri mai bine. Am râs, ne-am plimbat, am învățat despre oraș și am concurat.

Competiția a fost dură. Deși concurenții, veniți din toate colțurile țării, erau foarte buni, majoritatea studiind cu profesori străini sau în străinătate, rezultatele noastre au fost foarte bune: Kereki Andrea – mențiune speciale, Truță Mihai – Locul 4, Oana Cotoară – cel mai bun eseu.

Bravo vouă și sperăm la rezultate și mai bune data viitoare!

<< Înapoi

Următorul >>