Camapania Let's Do IT, la Gimnaziul Seradim Duicu

Sâmbătă, 12 mai, Gimnaziul „Serafim Duicu” din Târgu-Mureș a răspuns prezent Campaniei „Let”™s do it România”, declarată Ziua de Curățenie Națională.

Încă de dimineață, în curtea școlii au început să apară elevi însoțiți de părinți, cadre didactice ( un număr de aproximativ 300 de persoane). După un mic instructaj, s-au format patru grupe care au cuprins Pădurea Bega și Cartierul Mureșeni, grupele din cartier axându-se pe parcuri.

Pentru câteva ore, toată lumea a reușit să-și coordoneze energiile într-una dintre înfruntările unui razboi pe care fiecare să-l poarte cu indiferența din jurul nostru. Participând la această acțiune, am câștigat o luptă, soarta războiului nu este încă decisă. S-au strâns peste 300 de saci menajeri și alte deșeuri găsite în punctele vizate.

Finalul activității a culminat cu un crosul „Serafim Duicu” organizat de doamna  Ovidia Frâncu și domnul  Tothpall Eugen, profesori de educație fizică și sport la gimnaziul mai sus amintit, la care au participat, deopotrivă, elevii claselor primare, gimnaziale, cât și cadrele didactice.Ne-am bucurat cu toții că am avut șansa să fim parte dintr-o astfel de experiență și ne dorim, pe viitor,   cât mai multe acțiuni de acest gen.Mulțumim voluntarilor, și, nu în ultimul rând, direcțiunii școlii, care este alături de noi la fiecare eveniment important.