PGC Security Expert

PGC Security Expert

 

PGC Security Expert sponsorizează conferința de parenting ”Echilibru și armonie când avem copii?”

PGC Security Expert a fost înființată în anul 2007 (este parte a grupului de firme Protguard ), având ca obiect de activitate : școlarizare agenți pază și consultanță de securitate.

Datorită solicitărilor tot mai dese, activitatea s-a extins și în domeniile auditului de securitate privată, evaluarea sistemelor de pază existente, manageriat în domeniul securității private, iar mai nou, conform cerințelor legale ( legea 333/2003 ) și servicii de analize de risc la securitatea fizică (evaluare de risc).


Oferim servicii profesionale și personalizate pentru fiecare client. Serviciul de consultanță vine în întâmpinarea nevoilor actualilor si viitorilor noștri clienți în orice situație specifică de securitate.


Echipa este formată din profesioniști în domeniu, cu o experiență în sectorul privat acumulată încă din anul 1992. Specialiștii companiei PGC Security Expert stau la dispoziția clienților 24 de ore din 24.


Specialiștii noștri fac parte dintr-o echipă de manageri și evaluatori specializați în analiza completă de securitate și diminuare a riscurilor. Aceștia trebuie să ofere soluții optime în vederea alcătuirii unei cereri de ofertă, în funcție de specificul obiectivului, să aibă întotdeauna cele mai bune soluții de securitate și eficientizare a costurilor, dar și suportul permanent al departamentelor paza, intervenție si transport valori din cadrul grupului de firme. Persoana care va presta servicii de consultanță și evaluare trebuie să întocmească analiza de securitate, planul de securitate și documentația integrală solicitată de legislația în vigoare, dar și analiza profesională a obiectivului indicat, din punct de vedere al protecției necesare.


Calitatea serviciilor oferite este obiectivul principal al companiei noastre, care prin pregătirea și comportamentul personalului pe care îl formează, creează un climat de siguranță și liniște în rândul beneficiarilor. De 22 de ani, ne caracterizează profesionalismul, discreția și loialitatea față de clienții noștri.

Taguri