Aesculap Tîrgu-Mureș este alături de părinți și copii

Ropharma - suplimente nutritive

 

Sponsorii conferinței de parenting ”Echilibru și armonie când avem copii?” se înmulțesc. Ni s-a alăturat și compania Aesculap, producător și distribuitor de vitamine și minerale pentru prichindei, dar și pentru mămici.


Aesculap Prod continuă tradițiile "Laboratorului Galenic", înființat în 1976, cu o vastă experiență în fabricarea produselor farmaceutice solide și a unor produse medicamentoase pe bază de plante. Odată cu privatizarea firmei, în aprilie 1999, a început reorganizarea, modernizarea și rentabilizarea în vederea alinierii la normele internaționale.

Începând cu anul 2004, întreaga activitate de producție s-a orientat către gama suplimenților alimentari, care conțin un spectru larg de vitamine și minerale esențiale, precum și alte substanțe nutritive importante: lactoferina, luteina, imunoglobuline din colostru, silimarina, glucozamină, condroitin.

Utilizarea în terapie a acestor produse are la bază o temeinică fundamentare științifică, fiind rodul eforturilor specialiștilor firmei cu cercetătorii Facultății de Farmacie a UMF Tîrgu-Mureș. Activitatea de producție și în cadrul laboratorului este realizată de către farmaciști, chimiști si biochimiști bine instruiți, cu experiență în domeniu, care formează o echipă tânără și dinamică, caracterizată prin: perseverență, responsabilitate și profesionalism.

În contextul asigurării calității produselor, a fost inițiat un ambițios plan de investiții concretizat prin achiziția de noi utilaje, care permit fabricarea suplimenților și sub alte forme: comprimate tristratrificate și pulberi dozate în plic.


Portofoliul Aesculap Prod cuprinde :

- produse cu lactoferina: Activit Imuno, Activit Imuno Forte, Septogal+lactoferina, Lipoartrin Forte, Activit Fier, Activit Antiage

- vitamine și minerale comprimate / plicuri: Vitamina C, Activit C arome, Activit Magneziu, Activit Calciu, Activit Calciu Forte, Activit B, Activit Polivit, Activit Junior, Activit Luteina, Activit Prenatal

- antacide : Antigast, Antigast Forte

- cosmetice: Biocicatrin, Bioven, Bioflexin

- extracte plante: Anghinare, Extrasedyl, Luteina Forte, Pagosten, Prostafit, Silimarina, Urolin

- probiotice: Activit Probiotic, Activit Probiotic Junior

- îndulcitoare: Dolcefit

În ianuarie 2009, ROPHARMA SA a devenit acționar unic al SC Aesculap Prod SRL. Astfel, Aesculap Prod devine parte integrantă a companiei ROPHARMA SA, companie a cărei activitate de baza este importul produselor farmaceutice și comercializarea en gros (prin depozitele din București, Tîrgu-Mureș, Cluj, Iași, Bacău) și en detail (prin cele aproximativ 120 de farmacii proprii din țara) a produselor farmaceutice si parafarmaceutice.

Inovația, performanța și integritatea sunt valorile pe care se bazează cultura noii companii ROPHARMA.


Taguri