"/> ">

Maratonul celor 24 de ore de înot

Nu se întâmplă des în zilele noastre ca elevii și cadrele didactice să-și petreacă timpul liber împreună, și totuși echipa din Tîrgu Mureș a fost reprezentată la a XVI-a ediție a Maratonului celor 24 de ore de înot desfășurat la bazinul Olimpic Brașov, de elevi, părinți și cadre didactice pasionați de înot, reușind să înoate în 24 de ore 74,8 km.

Elevii Medgyesfalvi Zsolt de la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”, Câmpean Adrian, de la Școala Generală Nr. 7, amândoi membrii al clubului C.S.S Mureș, și Ristache Dragoș, de la Colegiul Național Papiu Ilarian au ridicat performanța echipei, clasându-se pe locul 7.

Anul acesta au fost prezente la maraton 16 echipe din toată țara. Copii preșcolari, școlari, vârstnici, chiar și o echipă formată din persoane cu nevoi speciale s-au înscris la această competiție, care face parte din calendarul de evenimente al Federației Române Sportul Pentru Toți.

Rechinii” din Pitești s-au clasat pe primul loc, înotând 100 km, urmați de „Marinarii” din Brașov și echipa „Boșo”.  Anacondele C.S.M.  au luat locul 4, iar ștafeta Orca 1 din Cluj s-a clasat pe locul 5." Independenții", foști înotători legitimați din Brașov, Pitești, Bacău, Brăila și Timișoara au luat locul 6.  (vezi întregul clasament)

Un premiu special a fost acordat celui mai tânăr participant, Cătălin Pan, din echipa Marmotelor, Pitești. Cel mai vârstnic participant, Victor Selicean în vârstă de 57 de ani, din echipa orca 1, Cluj, a primit și el un premiu special. Recordul competiției a fost  2,8 km în 30 de minute, stabilit de Constantin Tudose, membrul Clubului Sportiv Școlar Petrolul, Ploiești.

Galerie foto

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook