Despre Grădinița Nr. 4 din Târnaveni

Misiunea noastră

Promovarea unui invatamant deschis si flexibil capabil sa asigure accesul egal pentru toti copiii din orice familie indiferent de nationalitate, conditie sociala si materiala, apartenenta politica sau religioasa. 

Viziunea noastră

Sub deviza "Pentru tine copile, tot ce este mai bun" Gradinita cu Program Prelungit nr. 4 –Tarnaveni isi propune sa devina o Gradinita deschisa pentru toti copiii prin climatul socio-educational, adecvat unei pregatiri de calitate, de nivel european, a unui mediu democratic si creativ de dezvoltare pentru toti si pentru fiecare.

Obiectivele noastre

1. CONDUCEREA OPERATIONALA: Optimizarea conducerii operationale la nivelul gradinitei

2. EDUCATIA EXTRASCOLARA: Accentuarea dimensiunii educative extrascolare, dezvoltarea de proiecte si parteneriate comunitare.

3. RESURSE UMANE, MATERIALE, FINANCIARE: Utilizarea eficienta la nivelul standardelor nationale a resuselor umane, materiale, financiare.

 4. RESPONSABILITATEA CADRELOR DIDACTICE: Cresterea responsabilitatii si raspunderii fiecarui cadru didactic fata de prescolari, parinti si comunitate.

5. SANSE EGALE IN EDUCATIE: Asigurarea sanselor egale in educatie, premiza a dezvoltarii coeziunii sociale.

 

Cine suntem?!

1. O gardinita in care convietuiesc in armonie 160 de copii organizati in 7 grupe cu limba de predare: romana, maghiara, germana in alternativa step-by-step.

2. O gardinita care dispune de o echipa didactica formata din 15 educatoare recunoscute pentru profesionalismul lor, dar si o echipa care se adapteaza cu usurinta noilor cerinte impuse de reforma.

3. O gardinita care vine in sprijinul copiilor si al parintilor pe care-I consideram parteneri egali in procesul educatiei.

4. O gardinita cu sali de grupa dotate cu mobilier specific varstei prescolare, grupuri sanitare, sala de mese, spalatorie, cabinet medical si cabinet CRED.

5. O gardinita in care copilul invata sa respecte munca jucandu-se.

Acest material a fost preluat de pe site-ul grădiniței: http://www.gradinita.pagini.biz/

 

Taguri