Clubul Sportiv de baseball și softball Mureș

CINE SUNTEM ?

Clubul sportiv de Baseball și Softball Mureș este o organizație neguvernamentală independentă, non-profit. Asociația noastrí£ a fost înființatí£ pe data de 12.08.2008.

Scopul său este de a populariza acțiunile cu caracter sportiv și cultural, respectiv baseball și softball, prin catalizarea și coagularea tuturor doritorilor și resurselor necesare unei bune dezvoltări și afirmării pe plan național și internațional.

Clubul sportiv de Baseball și Softball Mureș își asumă rolul de prim inițiator al popularizării și practicării acestui sport  în județul Mureș.

Scopul său este de a forma echipe competitive de tineri  care să facă sport de performanță la nivel național și internațional. Clubul asigură antrenori pentru învățarea acestui sport, a echipamentulului și suportul tehnic și logistic necesare unei bune practice.

CUI SE ADRESEAZĂ PROGRAMELE  CLUBULUI SPORTIV DE BASEBALL 
ȘI SOFTBALL MUREȘ ?

Beneficiarii programelor și proiectelor inițiate și derulate de asociație sunt tineri cu vârste cuprinse între 8 și 30 de ani, care doresc înscrierea în echipele noastre și respectă regulile generale și specifice ale acestui sport.

Clubul sprijină și dorește implicarea unor grupuri, organizații, instituții sau alte organizații sportive în vederea dezvoltarii acestui sport  în judetul Mureș.

CUM POT DEVENII MEMBRU AL CLUBULUI SPORTIV DE BASEBALL 
ȘI SOFTBALL MURES ?

Copii și tinerii se pot adresa direct la sediul clubului TÎrgu Mureș P-ța Trandafirilor nr. 4, ap. 6  tel 0265/250293 email: baseballmures@yahoo.com,
www.baseballmures.com  unde vor completa o cerere tip.
Copii sub 14 ani sunt rugați să vină cu părinții aceștia trebuind să aibă buletinul de identitate și certificatul de naștere în copie. Costul lunar al antrenamentelor este de 30 de lei, iar primele 3 ședinte sunt gratuite.

CE AVANTAJE ÎȚI OFERĂ  CLUBUL SPORTIV DE BASEBALL 
ȘI SOFTBALL MUREȘ ?

În primul rând sprijină efectiv dezvoltarea armonioasă, fizică și psihică a copiilor și tinerilor.
În al doilea rând, baseballul, este un sport de echipă prin excelență, dezvoltând astfel abilitatile de comunicare, sociabilitatea, lucrul și spiritul de echipa, încrederea în sine, ambiția și spiritual de competiție.


Acest sport este non violent, practicându-se după reguli stricte, dezvoltând în rândul tinerilor un comportament direcționat spre eficiență, organizare și putere de concentrare.

Un alt avantaj este petrecerea timpului liber în compania prietenilor fiind tot odată util și plăcut, prin asigurarea echipamentelor și spațiu necesar desfășurării activității, cât și a informațiilor teoretice și practice cu privire la acest sport.

Urmí£rim sí£ organizí£m echipe de copii  cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani în vederea formí£rii unei ligi de baseball pentru juniori, echivalentí£ cu Minor League Baseball din USA.
În cadrul acestui program am pregí£tit 4 tineri antrenori care sunt gata sí£ susținí£ antrenamentele sí£ptí£mânale cu grupele de copii.
Sperí£m sí£ aduní£m cât mai mulți copii, dornici de a înví£ța ceva nou și interesant, dezvoltarea spiritului de echipí£ fiind unul dintre multele beneficii ce se pot acumula în cadrul unei colectivití£ți.

 

Galerie foto

1
File: baseball_mures_01.jpg
Description:
Size: 88 Kb
Time: 17.07.2009 07:07
  88 Kb
  270 Kb
  147 Kb
  45 Kb
  102 Kb
  101 Kb
Page 1 of 3

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook