Grupează obiectele

Descărcați aici acest exercițiu grafic»
Creată de Ráduly Melinda, artist plastic

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#3 Lazea Aurelia a scris in data de: 02.11.2018 09:25
Felicitari, educatie.inmures! Toate postarile dumneavoastra sunt interesante si utile, pline de creativitate Va multumesc in numele tuturor utilizatorilor materialelor postate
#2 Kanaiya a scris in data de: 07.01.2013 05:07
Pentru ca au vrut sa-l faca simplu de utzaiilt, o groaza de fisiere (ultima problema am avut-o cu resolv.conf) si le rescrie automat, cu ce stie el ca e bine. Degeaba editez eu fisierul, va fi rescris. Am citit, m-am interesat, am gasit solutii, dar niciuna nu functioneaza. resolv.conf va fi rescris cu ce vrea ubuntu. M-am dat batut si am pus un task in crontab sa suprascrie de fiecare data resolv.conf cu ce vreau eu. Asa ca ma cam apuca scarba si-mi vine sa pun Fedora. Insa nu-mi place managementul pachetelor. Poate Debian? Aia este chiar cea mai usoara chestie de rezolvat pe Ubuntu/Debian. Probabil greseala ta a fost ca nu ai folosit uneltele distributiei. Trebuia doar sa editezi fisierele de configuratie a dhcp-client ca sa nu mai rescrie resolv.conf si gata.
#1 Angheluta Nicoleta a scris in data de: 06.10.2012 13:00
toate materialele sunt folositoare, va multumesc pentru posibilitatea de a le folosi

Mai găsiți pe site

Cântecele pentru preșcolari

  • 01.mp3

Poezii

Basme populare

Făt frumos cu părul de aur

A fost odată într-o pustie mare un pustnic, și petrecea singur singurel. Vecinii săi erau fiarele pădurilor. Și așa era de bun la Dumnezeu, încât toate dobitoacele i se închinau, când se întâlneau cu dânsul.

Citește mai departe»

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook