CLUBUL COPIILOR IERNUT

,, Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte, cu multa dragoste. ”˜”™ 
                                                                                        

 Maica Tereza del Calcutta

Clubul Copiilor Iernut este o instituție școlară în care se desfășoară activități instructiv-educative specifice, în afara cursurilor școlare, prin care se aprofundează și se completează cunostințe, se dezvolta aptitudini și deprinderi potrivit vocației și opțiunilor copiilor, se organizează activități de petrecere a timpului liber, prin programe educaționale specifice de calitate.

Puncte tari:

  • reprofilarea cercurilor conform cerințelor actuale,
  • profesori calificați, cu experiență,
  • relații constructive între educatori și elevi.

La Clubul Copiilor  s-au realizat reparații capitale astfel ca activitatea se desfășoară în condiții moderne, europene.

Clubul dispune de condiții moderne de lucru: mobilier nou, calculatoare, rețea legată la internet, de un copiator, o cameră video, un video-proiector.
Elevii sunt înscrisi la cercuri și mentinuți pe tot parcursul anului școlar. Rezultate  bune la concursurile județene și naționale.

Avem o colaborarea strânsă, permanentă și transparentă cu părinții printr-o deschidere față de sugestiile și propunerile acestora . Cultivăm prietenia și a afecțiunea față de ceilalți copii, în spiritul toleranței, al înțelegerii diversității și al discernerii între bine și rău.
 
Oferim o dozare echilibrată a ideilor și noțiunilor predate copiilor, potrivite vârstei și nivelului lor de înțelegere. Scopul activităților este dezvoltarea logicii, îndemânării și imaginației copiilor, premise ale acumulării succeselor viitoare.

Pe lângă activitățile din club, organizăm excursii, plimbări în parcuri și alte activități în aer liber.
Organizăm  zillele de aniversare ale copiilor înscriși la club.

Prin parteneriatele încheiate cu diferite instituții: Casa de Cultura, Șc. Generală, Poliția, Biblioteca Orășenească, Fundația ,,Raza de Soare”™”™ oferim copiilor posibilitatea de a-și lărgi orizontul cultural și de a se dezvolta armonios.

Platul copiilor din Iernut funcționează într-o clădire construită în anul 1924 și reamenajată prima oară în anul 1976 și a doua oară în anul școlar 2006-2007.  Are 7 săli de cerc, un birou, o magazie, un atelier de tâmplărie și un hol, puncte sanitare pentru profesori și elevi în interior. Activitatea s-a desfășurat și se desfășoară doar în limba română, dar permanent, la cercuri sunt înscriși și elevi maghiari și rromi.

În prezent, sunt 4,5 norme didactice, cu zece profile de cerc: Pentru că prețuim copilăria, am creat un mediu familial, plin de căldură, armonios, în care copiii să se joace și să învețe în același timp. Clubul Copiilor Iernut este mediul propice creșterii și dezvoltării unui copil, mediul în care va fi supravegheat atent, educat și instruit prin diverse activități și cursuri speciale.   

 

Contact

Adresă:
str. Tudor Valdimirescu, nr. 15
loc. Iernut
județul Mureș

Telefon:
0265/470785

E-mail:
cciernut@gmail.com