Descărcați fisa didactica matematica distractivă

 

 Descărcați fișa didactică matematică distractivă aici»
Creată de Ognean Imola, institutor I., design Moldován Mária, artist plastic

Acordă o notă acestei fișe

Media Rating: 4.4/10 (total: 159)

Lasă un comentariu dacă ți-a plăcut sau nu, acest material didactic!

2 Comentarii

Pagina 1 din 1 1

#1 annemari adelberg a scris in data de: 18.08.2010 09:51 answer email

Pagina aceasta in mod special mi-a placut, ca si multe altele. Desenele sunt reusite, grafica foarte buna si tare potrivite grupei de varsta careia i se adreseaza. Ce nu prea mi-a placut : ca incercand sa descarc o fisa didactica se descarca alta.

O zi buna !

#2 Salah a scris in data de: 29.04.2012 05:29 answer email

Gabi, eu iti inteleg perefct frustrarea, si eu am avut unoeri probleme cu drumurile, asa cum am si povestit pe blog, atunci cand am relatat intregul road trip.Cu toate astea, nu mi se pare un motiv ca sa nu imi vad tara. Nu trebuie sa ma bag in cele mai mari hartoape sau drumuri infecte ca sa vad ceva. Sunt destule de vazut si daca tii soseaua principala, care totusi e in limite rezonabile.Nu trebuie sa faci un tel din asta, si nu trebuie de fapt sa faci nimic din ce nu iti place. Scopul articolului a fost sa explic cum se face un circuit, pentru ca este o modalitate de petrecere a concediului pe care poate unii ar putea sa o incerce, mai ales daca pana acuma au mers intr-un singur loc in concediu in Romania(adica de exemplu 7 zile in locul x).Cat despre uzura, nu stiu ce sa spun, masina se uzeaza si cand mergi in oras si cand mergi oriunde, daca as sta sa ma stresez pe chestia asta, nu m-as mai simti bine in concediu.Sa stii ca si noi am mers "no reservations", probabil nu am fost destul de clara. Atunci cand faci Road Tripping, oricat de bine ti-ai planifica, nu ai de unde sa stii dinainte unde ajungi in fiecare seara pentru cele 2 saptamani sau cate or fi. Si mereu cand am mers in campinguri, nu a existat sa nu fie loc de cort. Cum am spus si in articol, campingurile la noi nu mai sunt ce erau. Am mers in campinguri asta vara care sunt exact ca cele din afara.Despre cicloturism, chiar nu ma pricep, asa ca nu stiu ce sa-ti spun. In orice caz, iti doresc succes cu canoeing, sper sa nu ai probleme! Oricum eu am vazut ca sunt multe rauri pe care poti face asta fara restrictii.Cat despre turismul in Romania, eu zic sa te mai gandesti, insa daca nu esti atras de ceea ce e de vazut la noi, chiar nu are rost sa-ti faci griji! :)

Scrie un comentariu


 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Taguri