Prichindeii adoră să fie în centrul atenției. Le plac enorm poveștile și de foarte multe ori își închipuie că sunt eroii principali și iau parte la întreaga acțiune descrisă în carte. Noi le deschidem poarta fanteziei!

Cărțile personalizate– s-au născut din dorința copiilor de a explora lumea fantastică a poveștilor și de a participa la ea ca personaj principal. Astfel, cei mici vor deveni mai atenți la citire și vor îndrăgi mai tare lectura.

Poveștile realizate de noi sunt mai mult decât o poveste clasică personalizată în care se înlocuiește doar numele copilului. În poveștile noastre, copilul este personajul principal singur sau alături de un frate sau un prieten. Micuțul va fi încântat să își vadă numele printat în propria lui carte.

Cei care doresc să ofere unui copil o asemenea carte, pot insera în ea cu ajutorul unui tool de personalizare numele acestuia, fotografia lui, îi pot scrie o dedicație, iar personajul principal poate lua înfățișarea celui mic, alegând frizura cea mai potrivită, culoarea ochilor, a părului sau a tenului.

Textul este original, nu se repetă, iar limbajul este adaptat copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani.

În mica noastră colecție de povești personalizate, copiii își vor imagina că se joacă în cadă cu doi crocodili de plastic, pot avea ca animal de companie un urangutan sau un dragon roz cu dinți albi cântând sau ronțăind bomboane. Fetițele se pot admira purtând o rochie de puf, care le asigură zborul într-o lume de basm.

De tipărirea cărților, se ocupă partenerul nostru, editura www.bbimage.ro.

Să înceapă aventura magică!

Taguri