Adaugă eveniment

 

Dacă pregătiți un eveniment educațional și vreți ca lumea să afle de el, nu trebuie decât să completați un formular la care să îi atașati un text despre eveniment și, eventual, o imagine (afiș, copertă, etc)  în format jpg.

Completați formularul aici»

Calendarul evenimentelor

Puteți vizualiza evenimentele adăugate de către instituții accesând acest link.

Colegiul Tehnic Câmpulung

COLEGIUL TEHNIC CAMPULUNG este singura școală din județul Argeș care este certificată IES - International Education Society - London.

Activitatea instructiv-educativă  se desfășoară în două corpuri de clădire.

- Clădire școală - str. Negru Vodă nr.145- Clădire școală - str. Calea Brașovului nr.1

Elevii interni beneficiază de un cămin frumos amenajat.Liceul dispune de CENTRU DE DOCUMENTARE ȘI INFORMARE - amenajat în urma unui proiect finanțat de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului în perioada 01.11.2006 - decembrie 2006. Este un centru de resurse  ce pune la dispoziția elevilor , cadrelor  și a comunității informații pe diferite suporturi, dar si echipamente de ultima generație.

Printre resursele materiale de care se bucură Colegiul Tehnic Câmpulung menționăm: 2 localuri cu 16 și respectiv 10 săli de clasă, amfiteatru cu 250 de locuri, 2 săli de sport, 2 terenuri de sport, laboratoare de informatică, fizică, chimie, biologie și alte cabinete de specialitate.

Oferta educațională

Galerie foto

Cum e corect

Se revine la scrierea într-un cuvânt a pronumelui negativ compus niciunul, niciunii, niciuna, niciunele cu sensul „nimeni” și ale adjectivului pronominal corespunzător niciun, nicio.

Citește mai mult»

Învață să desenezi pas cu pas!

Selectare rapidă instituții

Reclame

Biblioraft

Te-duc-Te aduc - carte pentru copii
Aventurile trenuletului TT
S-a lansat Libraria copiilor
S-a lansat Librăria Copiilor

Newsletter

Rămâi la curent cu noutăţile noastre.
Înscrie-te la newsletter şi iţi vei primi săptămânal un e-mail cu tot ce e nou pe platforma de educaţie

Formarea numerelor naturale

Pe educatie.inmures.ro, găsiți lecții de matematică pentru clasa a II-a, în format video și exerciții de evaluare a cunoștințelor.

Vezi mai multe lecții»

 

Taguri