FILIALA NR. 1

Situată în cartierul Aleea Carpați din Târgu-Mureș, filiala nr. 1 a Bibliotecii Județene Mureș reprezintă una dintre filialele importante. Aici puteți afla informațiile curente privind condițiile de înscriere și împrumut, precum și serviciile oferite de bibliotecă utilizatorilor săi. Dispune de un fond de publicații de peste 25 de mii de volume, cu caracter enciclopedic, organizat după sistemul accesului liber la raft.

Cititorii filialei nr. 1 sunt reprezentați în marea lor majoritate din elevi și studenți, unde numărul celor înscriși se ridică la 460. Pensionarii (290), funcționarii (160), intelectualii întregesc pe lângă muncitori și tehnicieni numărul cititorilor. Cărtile cele mai solicitate sunt de literatură beletristică, lecturi școlare obligatorii, dicționare, enciclopedii și lucrări de informare.

Accesul se face pe baza permisului de intrare eliberat la înscrierea ca cititor al bibliotecii; permisul este valabil pe o perioadă de 5 ani, cu condiția să fie vizat la începutul fiecărui an calendaristic.

Instrumente de informare:

  • Buletinele cărților noi;
  • Cataloage alfabetice pe autori și titluri.

Mențiuni: Activitatea noastră se desfașoară în exclusivitate pe baza regulamentului interior al bibliotecii, servirea utilizatorilor fiind asigurată de două schimburi al căror program de funcționare este stabilit de către conducerea instituției.

Împrumutul se face prin acces liber la raft și se pot împrumuta maximum 4publicații.
Perioada de împrumut este de 14 zile.


Atenție!Nerespectarea termenului de restituire se penalizează!


Informațiile sunt preluate de pe pagina www.bjmures.ro

 

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook

Evaluează acest conținut

 
 
 
 
 
 
 
Evaluează
 
 
 
 
 
 
0 Evaluări
0 %
1
5
0