Pagina web a clasei sau grupei tale, gratuit!

Pagina web

Fă și tu pagina grupei tale fără efort și gratuit!

Mulți părinți doresc să primească poeziile, cântecele și basmele pe care le învățăm zi de zi la grădiniță. Din motive bine cunoscute, adică bugetul mic de care dispune fiecare grădiniță, multe cadre didactice nu-și permit să tragă la xerox pentru fiecare familie materialul didactic folosit în activitatea didactică.

Să împac și capra și varza, m-am gândit să înființez o mini pagină web a grupei (click aici să vizionați mini pagina), în cadrul site-ului grădiniței, unde pot adăuga atât știri, evenimente, cât și acele poezii, rime, ghicitori, basme, pe care le predau la grădiniță. Aproape toate familiile au internet acasă, așadar au sprijinit inițiativa. Materialul adăugat nu se șterge, nu se pierde, ci dimpotrivă, părinții pot citi poeziile învățate pe toată perioada anului școlar. Comunicarea dintre părinți și educatoare s-a îmbunătățit vizibil.

Cât despre crearea paginii și adăugarea conținutului... e simplu ca bună ziua! Educatoarele, învățătoarele și diriginții conștiincioși, care vor să înființeze pagina clasei sau grupei, nu trebuie să facă altceva decât să ne trimită materialul pe adresa de e-mail: educatie@inmures.ro.

 

Molnár Imola- Institutor I.
Grădinița cu P.P. Nr. 9, "Codrișor"

Mai găsiți pe site

Cântecele pentru preșcolari

Get the Flash Player to see this player.

Poezii

Crizantema
Poezia Crizantema

Basme populare

Basme populare- Făt frumos cu părul de aur

Făt frumos cu părul de aur

A fost odată într-o pustie mare un pustnic, și petrecea singur singurel. Vecinii săi erau fiarele pădurilor. Și așa era de bun la Dumnezeu, încât toate dobitoacele i se închinau, când se întâlneau cu dânsul.

Citește mai departe»

Taguri