CONCURS DE CÂNTECE - Câștigă o excursie la munte în familie!

Copilul tău cunoaște un cântecel? Cântă la un instrument muzical? Știe " Moș Crăciun cu plete dalbe", "Iepuraș în iarbă", sau "Bate vântul frunzele"?  Înregistrează-ți copilul cântând și trimite înregistrarea audio sau video pe www.educatie.inmures.ro!

Ce veți câștiga?

Vă anunțăm că firma Reea, prin portalul Educație în Mureș, acordă un premiu special pentru cea mai bună voce din concurs.  Detalii»

Premii de popularitate

PREMIUL I:

O excursie de neuitat la munte împreună cu părinții, într-un cadru deosebit de pitoresc, atractiv și odihnitor în localitatea Vulcan, județul Brașov. 

Premiul este oferit de Pensiunea "Casa Manițiu" și firma Tumba, organizatoare de tabere și excursii pentru copii.

La CASA MANIȚIU, combinați atmosfera liniștită și relaxată cu o vizită la castelul Bran, cu o urcare pe Vârful Postăvaru din Poiana Brașov sau cu o seară petrecută pe străzile din centrul vechi al Brașovului.

Pensiunea este situată în localitatea Vulcan, la o distanță de cca. 20 km de Brașov, Poiana Brașov, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, masivul Piatra Craiului și Bucegi.

PREMIUL II:

Un scaun auto oferit de magazinul Pui Mic, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2-12 ani.

Scaunul auto, are tetieră reglabilă pe înălțime. Poziționare corectă a centrurii pe umeri oferind o excelentă protecție la impact.

Magazinul Pui Mic vă oferă accesorii pentru copii precum: cărucioare, pătuțuri, leagăne, premergătoare, biciclete, mobilier, paturi pliante, marsupii și rucsaci, etc.
Se pot face și comenzi online de pe site-ul magazinului http://puimic.ro  

Vă invităm să vizitați magazinul Pui Mic, din strada B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 189, Tîrgu-Mureș!

PREMIUL III:

Un abonament la Clubul sportiv “Dance Art” și un delicios tort oferit de cofetăria "Cremosa" din centrul orașului Tîrgu-Mureș .

Clubul sportiv “Dance Art” din Tîrgu-Mureș  are ca scop principal îndragirea dansului sportiv de câtre cât mai multi copii și tineri din Tîrgu Mureș, descoperirea de noi talente și ridicarea lor pe plan național și intențional precum și dezvoltarea unui centru de dans sportiv în Tîrgu Mureș.

Condiții de participare:

Cel mai votat concurent va merge în excursie cu ambii părinți. Concursul "Portativul micilor artiști" se adresează tuturor copiilor, indiferent de etnie, religie sau vârstă, căci fiecare copil este talentat.

Înregistrează-ți copilul cântând și trimite înregistrarea audio sau video pe www.educatie.inmures.ro!

Fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani, este invitat să cânte un cântecel sau o colindă, care o să apară pe pagina www.educatie.inmures.ro.

Participarea la concurs înseamnă acordul dumneavoastră în publicarea pe site a fotografiei, înregistrării audio sau a filmulețului de către portalul www.educatie.inmures.ro

Regulamentul concursului

Înscrierile în concurs se fac până în data de 15.01.2010, iar votarea concurentului preferat va începe din 16.01.2010. Ultima zi de votare va fi 16.02.2010. Fiecare copil poate participa cu o singură înregistrare audio sau video, în format flv. sau mp3, având maxim 3 minute.

Sistemul de votare presupune înregistrarea cu o adresă de e-mail validă, la care se va primi un e-mail, cu un link care trebuie confirmat în 12 ore. Se vor contoriza doar voturile confirmate în acest fel. De pe o adresă de e-mail, se va putea vota o dată la 2 ore. În funcție de numărul de voturi vom desemna câștigătorii.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa,

Educatie in Mures

E-mail: educatie@inmures.ro

ERROR: Content Element with uid "5833" and type "powermail_pi1" has no rendering definition!

Partenerii concursului

Magazinul Pui Mic vă oferă o gamă variată de accesorii pentru copii. Pentru comenzi vizitați site-ul: http://puimic.ro