Misiunea și obiectivele

Fundația Bonus Pastor furnizează servicii sociale în rândul persoanelor cu probleme de dependențe și a familiilor lor, având în vedere sprijinirea îmbunătățirii modului de viață și a reintegrării în societate a acestor oameni. În scopul atingerii obiectivelor sale, fundația își desfășoară activitatea pe diverse planuri, acestea vizând terapia, asistența postterapeutică și prevenția.

Beneficiarii provin din toate posibilele categorii sociale, cu o varietate mare în privința situației economice. Preponderente sunt cazurile în care clientul este grav afectat fizic și material. Programele vizează persoanele bolnave de dependențe respectiv pe cei apropiați acestora și afectați de consecințele devastatoare ale dependenței.
Fundația Bonus Pastor a fost înființată în anul 1996, își are sediul în Târgu Mureș, cu birouri pentru consiliere și administrație în Cluj-Napoca și Odorheiu Secuiesc și un Centru de Terapie la Ozd (județul Mureș).
Majoritatea celor 14 angajați lucrează cu clienții (psihologi, preoți, asistenți sociali), restul fiind personal administrativ.

Fundația Bonus Pastor

Adresa:
Sat Ozd, Nr. 104
Telefon:
0265 /254.460. 

Taguri