Toate drepturile rezervate

Portalul Educație în Mureș oferă acces liber și nelimitat la informațiile din cadrul site-ului http://educatie.inmures.ro.ro. Conținutul site-ului poate fi vizualizat, transmis și imprimat numai în scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Portalul Educație în Mureș sau de partenerii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu Portalul Educație în Mureș sau partenerii săi.

Conținutul acestui site, textele, ilustrațiile, fotografiile, conținutul video, logo-urile, look&feel-ul și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Portalul Educație în Mureș sau a clienților săi.

În cazul publicării pe site a lucrărilor realizate de către membrii Portalului Educație în Mureș, se aplică aceleași reguli ca și în cazul conținutului site-ului realizat de către echipa Portalului Educație în Mureș. Astfel, lucrările trimise și postate de către membrii Portalului Educație în Mureș pot fi vizualizate, transmise și imprimate în scopuri personale, noncomerciale. Prin prezentul document sunteți de acord cu acordarea unei licențe neexclusive, gratuite, nelimitate în timp și spațiu către Portalul Educație în Mureș pentru conținutul publicat de dvs. pe site-ul http://educatie.inmures.ro sau trimis de pe acest site.

Conținutul Portalului Educație în Mureș cade sub incidența legii privind drepturile de autor interzicându-se inclusiv reproducerea parțială, integrală sau modificarea fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu Portalul Educație în Mureș sau partenerii săi.

Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: educatie@inmures.ro. În condițiile în care considerați că o parte din conținutul apărut pe site-ul http://educatie.inmures.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți mai multe detalii în acest sens la adresa de email: educatie@inmures.ro.