Rutinele, tranzițiile și activitățile de după masă văzute prin prisma Educației Imaginative

Seminar de formare

SEMINAR DE FORMARE – sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Cant Annabella, formator autorizat (M.E.C.I, M.M. si CNFPA), este absolventa a Scolii Normale Gh. Lazar din Cluj-Napoca si a Facultatilor de Pedagogie si Filologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Masteratul în Pedagogie l-a urmat si absolvit la Universitatea Simon Fraser din Canada unde a predat
cursuri de istoria pedagogiei si a fost cercetator în educatie până în 1999 în echipa Prof. Dr. Kieran Egan. Dupa absolvirea cu nota maxima a Masteratului, aceasta s-a reîntors în tara si a fondat Fundatia Umanitara Wonderland, organizatie educationalumanitara.

Cant Annabella si-a modelat în ultimii 15 ani de practica educationala prescolara, propria metoda pedagogica alternativa, metoda ce a stârnit interes in mai multe tari. În prezent, Annabella Cant este înscrisa la un program de doctorat al Facultatii de Educatie din cadrul Universitatii SFU, Canada.
Propunerile participantilor la prezentarile anterioare ale d-nei prof. Annabella
Cant si discutiile pe care aceasta le-a purtat cu sute de educatoare, au fost luate în considerare si transformate în prezentul seminar interactiv. Acesta va va readuce zâmbetul copilariei pe buze si în suflet. Pe parcursul seminarului, participantii vor crea, adapta si personaliza momentele zilei la gradinita prin intermediul strategiilor pedagogice specifice Metodei Annabella. Se vor confectiona materiale didactice utilizabile zilnic, se vor prezenta idei pertinente referitoare la „momentele-cadou” ale zilei si se vor practica multiple jocuri cu valoare pedagogica demonstrata. Întregul seminar este conceput atât din punctul de vedere al practicianului cât si din cel al
teoreticianului.

Participantii vor fi informati, motivati si „miscati” de catre formatoare
cu ajutorul unui material interactiv si creativ care îi va specializa în parcurgerea cu eficienta a momentelor zilei la gradinita. Pentru educatoarele care simt stresul zilnic provocat de numarul mare de copii, d-na Cant va oferi alternative interactive si ludice care vor lumina si descreti multe frunti.

Nu uitati ca educatia, în opinia d-nei Cant, trebuie sa porneasca de la cadrul
didactic si trairile acestuia!

ÎNSCRIERI la: JAKAB ERZSEBET
TEL. 0723679193

Informatii suplimentare gasiti la:
E-MAIL: open.eyes.ro@gmail.com – Tel. 0756 423 895

Taxa de participare este de 80 RON si include diplome, mapa participantului, CD cu suport de curs, onorariu, valoarea transportului si cazarii delegatiei, asigurarea pauzei de cafea si gustare pentru participanti.

Taguri