© Educație în Mureș 2009 - Politica de confidențialitate

Portalul Educație în Mureș (datele de contact le găsiți pe pagina contact) este singurul proprietar al tuturor informațiilor ce sunt strânse în cadrul site-ului. Colectarea informațiilor personale de la utilizatori nu are drept scop vinderea, închirierea sau distribuirea în alt mod decât cel menționat în acest document. Dacă utilizatorii vor dori să devină membri ai portalului Educație în Mureș atunci li se va solicita acestora furnizarea unor informații cu caracter personal.

 

Aceștia vor trebui să completeze un formular cu următoarele date: nume, prenume, vârstă, adresa de e-mail, ocupație. Persoanele sub 14 ani sunt rugate să solicite confirmarea respectivelor informații și de către părinți sau profesori.

 

După completarea formularului și apăsarea butonului de înregistrare, membrii vor primi un mail de bun venit, pentru confirmarea înregistrării, verificarea utilizatorului și a adresei de e-mail. Orice membru înregistrat poate renunța la calitatea de membru al Portalului Educație în Mureș oricând acesta dorește prin anunțarea redacției prin e-mail la adresa educatie@inmures.ro

 

Pe parcursul înregistrării ca și membru al portalului Educație în Mureș, utilizatorii vor putea activa și opțiunea de a primi newsletter. Pentru fiecare tip de utilizator – copii, părinți, profesori – există un alt tip de newsletter.

 

Fiecare newsletter trimis de către portalul Educație în Mureș va avea și opțiunea de dezabonare, astfel încât fiecare membru va putea renunța la această opțiune oricând dorește. SC Reea SRL se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

 

Portalul Educație în Mureș oferă posibilitatea de a recomanda site-ul și altor persoane. Pentru a face acest lucru utilizatorul care recomandă site-ul va trebui să furnizeze următoarele date ale persoanei căruia îi recomandă site-ul: nume, prenume și adresă de e-mail. Aceste informații vor fi stocate pentru a trimite un mesaj unic sub forma unei invitații de a vizita site-ul. În cazul în care respectiva persoană va dori să se înregistreze ca membru va trebui să completeze formularul, iar dacă aceasta nu va dori acest lucru, Portalul Educație în Mureș nu îi va mai trimite alte mesaje nesolicitate.

 

Site-ul Revistei Tuș garantează securitatea datelor personale ale membrilor săi atât online cât și offline. Pentru accesarea și utilizarea acestui site nu sunt necesare date personale sensibile sau cu caracter de risc (de ex. numărul cărții de credit). Datele personale furnizate de utilizatori nu vor fi obiectul nici unor alte activități de marketing,  decât cele desfășurate în cadrul firmei Reea (de ex. studiu de piață; analiza traficului către site, etc.). SC Reea SRL nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii săi către terțe părți fără a primi mai întâi consimțământul expres al utilizatorilor în această privință.

 

De asemenea, Portalul Educație în Mureș utilizează adresele de IP pentru a analiza tendințe, a administra site-ul, a urmări mișcările demografice pentru uz intern. Trebuie ținut cont de faptul că adresele IP nu au nici o legătură cu datele personale furnizate de membrii portalului Educație în Mureș. Nu utilizăm datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.
Modificările datelor de identificare ale unui membru pot fi modificate fie pe pagina de înregistrare sau prin trimiterea unui e-mail de notificare a site+ului la adresa educatie@inmures.ro.

 

În momentul în care se va decide modificarea politicii de confidențialitate, membrii site-ului vor fi anuntați printr-un e-mail, iar noile modificări ale politicii vor fi publicate pe site. Dacă se va dori utilizarea datelor personale furnizate de membri în alte scopuri decât cele menționate în acest document, membrii vor fi notificați printr-un e-mail, având posibilitatea de a accepta sau a refuza această decizie.

 

SC REEA SRL  respectă legislația română în vigoare, în speță Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la :


SC REEA SRL
Str. Republicii nr. 41
Târgu-Mureș, județ Mureș
540110
Telefon/Fax: 0265/264856
Mobil: 0745/992463