Competiția ZECE

Asociația Română pentru Cosmonautică și Aeronautică oferă un premiu de 10.000 € pentru realizarea unui aeromodel planor construit exclusiv din hârtie și/sau carton și adeziv.

Pentru a câștiga premiul ZECE, o echipa formată din unul sau mai mulți membrii cu vârsta de până în 18 ani, împreună cu un insoțitor adult, trebuie să proiecteze, să construiască și să lanseze în cadrul sesiunilor de zbor, aeromodelul planor. Sesiunile de zbor vor fi organizate de ARCA începând cu data de 17 iunie 2010. Competiția va fi câștigată de echipa al cărei aparat de zbor va pluti cel mai mult timp în aer. Competiția ZECE are caracter educațional și comemoreaza 100 de ani de la primul zbor efectuat in țară de un roman, Aurel Vlaicu, cu un aparat românesc.

Pentru a înscrie o echipă în Competiția ZECE trimiteți un e-mail la contact@competitiazece.ro și veți primi documentația necesară înscrierii:

- formular de înscriere,
- regulamentul Competiției ZECE,
- datele necesare pentru achitarea taxei de înscriere.

Echipele vor fi listate pe site-ul Competiției Zece și în comunicatele de presă în ordinea înscrierii în competiție.

Crezi ca planorul tău din hârtie poate sta în aer mai mult de 10 secunde? Acesta este timpul propus de ARCA pentru a fi depășit. Trimite o fotografie cu aparatul care a reușit să depășească această performanță la contact@competitiazece.ro.

Mai multe detalii găsiți pe www.competitiazece.ro/ro/acasa.htm

 

Vezi alte concursuri: concurs național de matematică,foto etnografică artă plastică,

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook

Evaluează acest conținut

 
 
 
 
 
 
 
Evaluează
 
 
 
 
 
 
0 Evaluări
0 %
1
5
0