Misiunea și obiectivele

Fundația Professional, Centru de limbi moderne este o organizație non-profit, non-politică, non-guvernamentală înființată în 1998 cu scopul de a promova studiul limbilor moderne și educația de calitate. Centrul de limbi moderne "Professional" este aprobat și acreditat de MEdC și este membru al QUEST, Asociația Română pentru Servicii Lingvistice de Calitate și membru asociat EAQUALS (The European Association for Quality Language Services).

Deasemenea "Professional Language Centre" este autorizat de British Council ca Centru pentru Pregatire și Susținere a Examenelor Cambridge și de LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) pentru susținerea examenelor Camerei de Comerț și Industrie din Londra.
 
Fundatia Professional s-a implicat în multe proiecte educaționale:

 • Drepturile copilului, Educație prin dialog intercultural și a fost partener în proiectele:
 • Comenius HAND (UK, Gemania, Letonia),
 • Roads Across Europe, proiect lingvistic, parteneri Germania,
 • Portofoliul Lingvistic European, traducere și promovare alături de toți
 • membri QUEST susținuți de MAE și de MEdC, DissMark II,
 •  proiect de diseminare și valorizare a rezultatelor la Tallinn, Estonia.

În anul 2008 s-au organizat prezentări Power Point, concursuri (Cat de bine cunoastem Marea Britania) și excursii tematice în țară (Sibiu, Sinaia) și străinătate (Marea Britanie,Germania).

Activitățile fundației

"Professional" oferă cursuri de limbi străine (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă) precum și Româna pentru Străini tuturor categoriilor de vârstă: copii 6+, adolescenți, adulți în grup sau individual.

Un sector important il ocupă Cursurile pentru Profesioniști (Business, Commerce, Finance and Banking, Tourism, Law. Medcine) care se adresează clienților corporatiști. Asiguram și Audit Lingvistic pentru societăți, întreprinderi,corporații.

 • Ca Centru pentru Pregătire și Susținere a Examenelor Cambridge, "Professional" pregătește candidații pentru toate examenele Cambridge:
   
  .       YOUNG LEARNERS (7-10 ani)
  ·        KET- Key English Test
  ·        PET - Preliminary English Test
  ·        FCE - First Certificate in English
  ·        CAE – Certificate in Advanced English
  ·        CPE – Certificate of Proficiency in English
  ·        BEC – Business English Certificates

La sfârșitul cursului se eliberează un certificat de absolvire cu specificarea nivelului conform Cadrului European de Referință.

Contact

Adresă:

Fundatia Professional, Centrul de limbi moderne

str. Semănătorilor nr.4/1
Secretariat 0265 251.180 ; 0365437634
Persoană de contact: Angela Cotoara
E-mail: acotoara@rdslink.ro

Taguri