Tabără/Curs de psihosexologie

Tabăra de psihosexologie din septembrie 2009 va fi condusă de prof.dr. Peter J.Hawkins, lect.univ.dr. Jenő László Vargha și as.univ.drd. Krisztina Gabriella Szabó.

În cadrul workshop-ului vom explora valorile și comportamentele noastre privitor la sexualitate prin aplicații practice și cursuri teoretice în cadrul grupului, precum și prin demonstrații și co-counselling. Se vor face legături atât cu fundamentele teoretice cât și cu cercetarea stiințifică, mai ales cu lucrările lui Wilhelm Reich și ale lui John Heron. Workshop-ul este relevant atât pentru dezvoltarea personală cât și pentru practica psihoterapiei, cuprinzând printre altele aspecte sociale, culturale și politice.

Aplicațiile practice vor include: meditația dinamică, dansul, lucrul cu visele, transa, regresie psihodinamică, elemente de somatoanaliză, clarificarea valorilor. Vor fi discutate aspecte importante ale psihosexologiei, cum sunt traumele sexuale, pornografia, prostituția, preferințele sexuale, dependența de sex, intervențiile chirurgicale, etc.

Participanții sunt invitați să împărtășească din propria experiență clinică și să se implice activ în cursurile teoretice și aplicațiile practice.

Data limită de achitare a taxei de participare: 10 septembrie 2009

Informații suplimentare:

Tel. 0730.591.771
e-mail: cabinet@psihoterapia.eu sau dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Mai multe detalii și înscrieri pe site-ul: http://www.psihoterapia.eu

Taguri