Curs de formare "Tulburări de conduită și anxietate"

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 2 și Casa Corpului Didactic Mureș în calitate de partener al proiectului POSDRU/19/1.3/G/5628 cu titlul: Centrul de formare a cadrelor didactice din învățământul special și instituții integratoare "OPTIMA"organizează Cursul de formare "Tulburări de conduită și anxietate"

Cursul conține 4 module care se vor derula pe o durată de 2 luni – 2 module / lună (4x16 ore) – la sfârșit de săptămână.

Condiții de participare:

- profilul participanților – cadre didactice din județul Mureș;

- criterii de selecție: data depunerii dosarului de înscriere, conținutul
dosarului și interviu (la nevoie);

- dosarul de înscriere va conține: cerere tip, formular de identificare grup
țintă, adeverință de la locul de muncă, copie CI/BI. Cererea tip și formularul de identificare grup țintă pot fi descărcate de pe adresa www.centrulscolar2mures.ro.

Accesul este GRATUIT la cursurile de formare datorita noilor surse oferite de Fondurile Structurale Europene. Perioada de înscriere și depunerea dosarelor 08.09.2009 – 15.09.2009, la sediul C.Ș.E.I.Nr. 2 – Tg.Mureș;

Rezultatele selecției participanților vor fi afișate la avizierul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 sau se pot afla telefonic la numărul de telefon: 0265 – 215758, în data de 16.09.2009.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.centrulscolar2mures.ro

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook