Ce trebuie sa știi ca să devii un babysitter profesionist?

Dacă ești părinte începător și nu ai suport familial în jurul tău, atunci ai nevoie de un babysitter local! Dacă ți-ai dorit să petreci cu soțul/soția câteva ore libere de obligațiile părintești, BBTO este gata să te ajute! Puteți ieși la cinema, la restaurant sau vă puteți plimba sau merge la cumpărături fără a mai avea griji legate de îngrijirea și supravegherea copiilor voștri. BBTO îți oferă timpul liber de care ai nevoie!

Pentru a-ți spori șansele de a găsi un job de babysitter în țară sau străinătate, trebuie sa ai cunoștințe si experiența care sa răspundă celor mai exigente cerințe ale unei familii moderne. Cursul organizat de BBTO si susținut de personal calificat te va ajuta sa dobândești cunoștințele necesare.

În urma cursului, care consta in 65 de ore de activități practice si interactive, vei primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel național si internațional, avizat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse. 

Câteva din temele acoperite de curs:  

  • metode de comunicare cu familia si copilul
  • metode de educare si rezolvare a situațiilor conflictuale
  • teoria si practica jocului
  • aplicarea măsurilor de prim ajutor
  • acordarea îngrijirii corporale

Locație: Grădinița cu Program Prelungit nr. 14, str. Ion Buteanu nr.18., Dâmbul Pietros Tîrgu-Mureș, marți si joi intre orele 15-19.
Înscrieri pana in data de 1 februarie 2009.

Tarif: 350 lei.

Pentru o persoana înscrisă în urma recomandării tale, vei primi o reducere de 10%.

Pentru informații suplimentare sau înscriere la curs, suna la 0365.407.251 sau 0744929351 sau trimite un mail la office@bbto.ro

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook