Activitățile Asociației Secretul Evoluției

Fotografie din arhiva asociației

Organizarea de conferinte atât în București cât și în alte orase pentru pí£rinți și copii. Scopul acestor conferințe este educarea mamelor prin promovarea alí£ptí£rii și îngrijirea sanatoasa a copilului mic.

Realizarea de materiale informaționale pentru pí£rinti. În piață există deja trei materiale din care două cursuri - “Totul despre alí£ptarea și îngrijirea copilului mic”, “ Cursul de Babysitting” si un DVD Video cu titlul “ Creșterea imunití£ții copilului tí£u”. Acum lucram la o carte intitulatí£ “Învatí£ sí£ ai un copil sí£ní£tos cu Dr. Ana Culcer”, aceasta fiind gata spre sfarsitul verii.

Targetul Asociației Secretul Evoluției
Părinți, viitorii părinți, bunici și în general persoanele care intrí£ în contact cu copiii și care au grijă de creșterea și îngrijirea lor.

Despre Asociație

Doamna Doctor Ana Culcer este medic primar pediatru-neonatolog, șeful secției de Nou Ní£scuti din cadrul Spitalului Universitar București.
Dupí£ 40 de ani de experiență în domeniul pediatriei și nenumí£rate cursuri fí£cute în SUA și Europa, D-na Dr. Ana Culcer vine în ajutorul tinerilor pí£rinti cu noile cursuri “Totul despre alí£ptarea și îngrijirea copiilor mici” și “Babysitting” . Aceste două cursuri sunt complexe, conțin atât o parte teoretica cât și o parte practicí£, iar mamele gí£sesc informații pentru îngrijirea copiilor între 0 și 5 ani.

Mamele au nevoie de sprijinul atât a medicilor cât și a mamelor pe care noi
le-am format, pentru atrece prin tot felul de încercari legate de sí£ní£tatea copiilor și de aceea a fost înfiintatí£ Asociația Secretul Evoluției în 6 mai 2008.

Cei care au pus bazele acestei asociații sunt: Dr. Ana Culcer, membru de onoare, Marius Cimpoescu, președinte și Carmen Elena Ionițí£, vicepreședinte.
Asociația are ca scop organizarea și susținerea de conferințe prin intermediul cí£rora vom promova alí£ptarea și îngrijirea copilului.

Primul eveniment cu tema “ Totul despre alí£ptarea și îngrijirea copilului ” a avut loc pe 21.06.2008, în orasul Tulcea unde au participat atât cadrele medicale din judet cât și mamele care erau interesate de informațiile medicale. Au fost prezente 50 de persoane iar evenimentul s-a ținut la Hotel Duní£rea.

Acest eveniment a fost fí£cut cu buget propriu fí£rí£ a avea parteneri.
Al doilea eveniment a avut loc în Bucuresti, la Palatul Patriarhiei, pe 11.10.2008 cu tema “Învata sí£ ai un copil sí£ní£tos cu DR Ana Culcer ”. Temele abordate în cadrul evenimentului au fost importanța promoví£rii alí£ptí£rii, vaccinarea și diversificarea alimentației copiilor, iar numí£rul participanților s-a ridicat la 100-120 de pí£rinți și copii. Ca și susținere financiarí£ am avut sponsori pe
Nestle, GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur, Rangali, Bubchen, Hipp, Philips Avent.
Ultimul eveniment din anul 2008 a avut loc pe data de 30.11.2008, la Palatul Copiilor, cu tema ''Creștera imunití£ții copiilor”. Temele abordate au fost importanța vacciní£rii, diversificarea alimentației și cum creștem imunitatea copiilor. La acest eveniment au participat 200 de persoane (mame, tătici, bunici, presă) și 130 de copii, acesta dovedindu-se a fi un real succes. Copiii au primit
cadouri de la Moș Nicolae, iar pí£rinții au purtat un dialog cu D-na Dr. Ana Culcer, aceasta rí£spunzându-le la întrebí£ri. Am organizat și un loc de joací£ pentru copii, care a fost mai plin ca niciodatí£. Am avut ca parteneri în organizarea proiectului pe GlaxoSmithKline, Rangali, Bubchen, Hipp, Wyeth.
Am fost invitați sí£ organizí£m evenimente în Constanța, Oradea, Iași, Pitești, Cluj și multe alte orașe. Cei din București au fost primii care au dorit sí£ organizí£m astfel de evenimente mai des datorití£ faptului cí£ suntem singura organizație care se ocupí£ cu educarea pí£rinților pentru creșterea copiilor cât mai sí£ní£toși, de aici și sloganul nostru “ Învațí£ sí£ ai un copil sí£ní£tos cu Dr. Ana Culcer.

Anul 2009 a început cu un eveniment ce a avut loc în orașul Pitești. Evenimentul s-a organizat după ce am fost contactați de mai mulți părinți care doreau să organizam o întalnire și în orasul lor. Am avut 70 de participanți, părinți care au fost încântați de faptul că ne-am dus și în orasul lor. Aceștia și-au luat notițe, au pus întrebări, d-na Dr. Culcer le-a răspuns și au plecat multumindu-ne că am
organizat o așa întalnire de success. Parteneri: Hipp, Bubchen, Wyeth, Rangali, ArgesTV.

Material trimis de către Asociația Secretul Evoluției

 Mai multe detalii despre asociație găsiți aici

Galerie foto

1
File: poza10.jpg
Description:
Size: 148 Kb
Time: 26.06.2009 10:06
Download: poza10.jpg
  148 Kb
  157 Kb
  159 Kb
Fotografii din arhiva Asociaţiei Secretul Evoluţiei
Fotografii din arhiva Asociaţiei Secretul Evoluţiei 299 Kb
  236 Kb
  157 Kb
Page 1 of 2

Taguri