RESURSE PENTRU INVATARE

 

În cadrul acestei secţiuni găsim o culegere de materiale didactice, publicate pentru a uşura munca tuturor specialiştilor în educaţie.

Materialele didactice sunt create şi trimise de pedagogii din judeţul Mureş, deoarece dascălii, care profesează activ, au experienţa necesară, să îmbunătăţească procesul instructiv-educativ.  

Materialele publicate sunt clasificate pe diferite domenii ale educaţiei, din dorinţa de a da o mână de ajutor tuturor pedagogilor, deschişi la aplicarea metodelor şi strategiilor didactice inovatoare.

În momentul de faţă dezvoltăm o culegere de idei practice pentru învăţământul preşcolar şi şcolar, bazându-ne pe curriculumul preuniversitar românesc.

Iniţiativa noastră poate fi asemuită cu o carte de lucru manual, unde sunt prezentate ideile pe nivele de dificultate. Fiecare descriere dispune de o galerie foto, pentru ilustrarea procesului de realizare a materialului didactic. Şabloanele pot fi descărcate şi folosite în scopuri didactice.

Prin această cale, încurajăm specialiştii în educaţie, să se implice în dezvoltarea acestei culegeri. Cei interesaţi, ne pot trimite ideile lor, care cu siguranţă vor îmbogăţi experienţa pedagogilor din comunitatea noastră.

Noi asigurăm spaţiul de afirmare şi vizibilitatea profesională, dar sprijinul profesioniştilor este indispensabil, pentru creşterea calităţii educaţiei.

Cât de des vă întrebați copilul despre ce s-a mai întâmplat la școală?

zilnic
de două ori pe săptămână
la sfârșitul săptămânii
o dată pe săptămână
o dată pe lună
Rămâi la curent cu noutăţile noastre.
Înscrie-te la newsletter şi iţi vei primi săptămânal un e-mail cu tot ce e nou pe platforma de educaţie

Mulțumim pentru materiale!”

Kristof Veronica

 ”Materialele didactice sunt foarte frumoase si adecvate pentru varsta prescolara.Felicitari celor care le-au creat!”

Bida  Maria

 ”Frumoasa idee. Multumim pentru tot ajutorul acordat! Aveti idei minunate!”

Marina Vintilescu

Materiale didactice

Revista Tus - revista online pentru copii