TOATE RESURSELE

Învață să desenezi pas cu pas!

Direcția Județeană Mureș pentru Tineret

Este o instituție publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Autorității Naționale de Tineret, rezultate din reorganizarea Agențiilor teritoriale ale taberelor și turismului școlar  precum și a Compartimentelor de tineret.

DJT Mureș promovează tineretul și interesele acestuia. Sprijină acțiunile și programele structurilor de tineret.  Organizează activități de vacanță pentru copii și tineri.

DJT Mureș în anul 2008 a organizat diverse programe de tineret. Activitățile s-au desfășurat în mare parte prin colaborare cu organizațiile neguvernamentale de și pentru tineret din județ, dar au fost susținute și acțiuni proprii al DJT.

La activitățile de tineret au participat aproximativ 20 000 de tineri, iar beneficiarii activităților au fost de aproape 70 000 de persoane.

În anul 2008 bugetul destinat programelor de tineret a fost de aproape 200 000 de lei (196 000 lei). Din această sumă, aproape 35 000 de lei a fost folosit pentru susținerea, dotarea și activitățile Centrului de tineret al DJT Mureș.

În cadrul proiectelor locale de tineret, direcția noastră a beneficiat de 10800 lei, sumă care a fost distribuită structurilor asociative pentru tineret din județul Mureș prin intermediul concursului de proiecte de finanțare. Astfel 14 asociații de și pentru tineret au depus proiecte de finanțare, dintre care 11 au fost eligibile. Acestea s-au desfășurat în semestrul I, cuprinzând o serie de activități de tineret.

Contact

Adresă:
Str. Victor Babeș nr. 11
Mun. Tîrgu Mureș
Județul Mureș
C.P. 540097

Telefon:
0265-218.201

Fax:
0265-218.841

E-mail: mures@e-tineret.ro, djt_mures@yahoo.com
 
Pagină web:  http://www.e-tineret.ro/

 

Taguri

Sunteți pro sau contra uniformelor școlare?

Da
Nu
Mă abțin
Nu știu
Rămâi la curent cu noutăţile noastre.
Înscrie-te la newsletter şi iţi vei primi săptămânal un e-mail cu tot ce e nou pe platforma de educaţie

”Mulțumim pentru materiale!”

Kristof Veronica

 ”Materialele didactice sunt foarte frumoase si adecvate pentru varsta prescolara.Felicitari celor care le-au creat!”

Bida  Maria

 ”Frumoasa idee. Multumim pentru tot ajutorul acordat! Aveti idei minunate!”

Marina Vintilescu

Direcția Județeană pentru Tineret Mureș

Revista Tus - revista online pentru copii