www.esport.ro

Cauți echipamente sportive originale? www.esport.ro are ceea ce îți dorești!

Tricouri originale ale echipelor favorite, pantofi sport, mingi, costume de baie, șepci, echipamente sport pentru echipe, accesorii originae Joma și chiar suprafețe pentru sport.

 www.esport.ro aparțin companiei Elit Sport SRL din Tirgu-Mures, companie cu care Joma Sport lucrează în exclusivitate din anul 1994. Pentru piața românească, pe lângă cei care au ales să se îmbrace în timpul liber în echipament sport Joma, cei mai mulți clienți pentru accesorii, echipament sportiv și mingi sunt din rândul sporturilor de echipă, în special din fotbal, printre care: FC DINAMO București , FC ARGEȘ, DACIA Pitești, FC GAZ-METAN Mediaș, CEAHLĂUL Piatra Neamț,  FC ASTRA PLOIEȘTI, BRAȘOV, FC UNIVERSITATEA Craiova. Din sezonul 2007 – 2008, Joma Sport colaborează cu FC UNIREA URZICENI prin compania ELITE SPORT S.R.L din Tîrgu-Mureș.

Joma Sport este lider și în vânzarea încălțămintei pentru futsal, cel mai vândut model fiind TOP FLEX!

NOU! În perioada 24-27 iunie 2010, www.esport.ro organizează pentru prima dată la Tîrgu-Mureș - JOMA SUMMER CAMP!

Turneul se va desfășura pentru două categorii de vârstă  (1999 și 2000-2001):
1999 –  7+1 jucători, teren 60mx40m, porți 5í—2

2000- 2001 – 5+1 jucători, teren 40mx20m, porți 3í—2

Prin organizarea acestu turneu, www.esport.ro își propune: popularizarea sportului și a fotbalului pentru copii, descoperirea copiilor talentați pentru practicarea fotbalului de performanță, asigurarea competițiilor de fotbal pentru copii și juniori, dar și formarea și menținerea legăturilor între  antrenori, sportivi și cluburile sportive naționale și internaționale.

Deatlii și înscriere pe www.esport.ro !

Taguri