Stare mentală pentru succes

Cum sa ne stabilim si sa ne atingem obiectivele propuse ?

Fiecare avem visurile noastre…Tuturor ne place sa credem, În adâncul sufletului nostru, că ceea ce facem noi contează, că putem avea o influență benefică asupra celorlalți și că suntem în stare să clădim o lume mai bună. La un moment dat, în viață, cu toții am avut o viziune despre cum am dori și am merita să trăim.
Și, totuși, pentru mulți dintre noi aceste visuri au rămas numai la stadiul de vis, fără speranță ca am putea vreodată să le realizam. Pentru prea mulți acest vis s-a destramat – și o dată cu el și dorința de a ne modela destinul.

Tabăra de dezvoltare personală STARE MENTALĂ PENTRU SUCCES readuce în prim plan visele oamenilor și le transformă în realitate, determinând fiecare participant să-și regăsească și să-și folosească puterea nelimitată ce se află în stare latentă în fiecare dintre noi. 

Caracterizare tabară: o “călătorie” ce presupune descoperiri și actualizarea celor mai profunde și mai reale resurse cu putință; interactivă, de mare impact, îmbină în mod creativ exerciții fizice, teme de lucru practice, jocuri, drumeții și programe distractive; are la bază tehnici de dezvoltare personală create de psihologi de renume internațional.


Cui se adresează acest program: tinerilor între 20 și 35 de ani care își doresc să-și crească performanța în muncă și posibilitățile în carieră sau pur și simplu, vor mai mult de la viață

Cand:  2  – 7 august 2009

Ce veți învăța:
”¢    Componentele succesului
”¢    Cele 7 legi ale controlului mental
”¢    Cum putem crea o schimbare de durată
”¢    Secretul forței care ne modelează viața
”¢    Cum putem schimba o convingere
”¢    Cele 9 întrebări cheie pentru obținerea succesului
”¢    Sistemul în douasprezece etape
”¢    Cum îți poți schimba viața: știința condiționării neuro-asociative.


Ce vei obține: veți învăța strategiile care vă pot ajuta să creați, să trăiți și să vă bucurați de viața la care în prezent s-ar putea doar sa visați; veți învăța o serie de strategii simple și precise pentru abordarea cauzei fiecărei provocări în parte și schimbarea situației prin depunerea unui efort cat mai mic.

“În fiecare om se ascund puteri latente; puteri de care ar fi uimiți și pe care nici nu bănuiește că le are; forțe ce i-ar putea revoluționa existența dacă ar fi descoperite și folosite.”

– Anthony Robbins

Mai multe informatii pe pagina web organizatorului: www.confidencecamp.ro

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook