Tabăra Medievală Pentru Copii, Postăvaru

Agenția Medieval Praxis anunță organizarea Taberei Medievale pentru copii - Postăvaru 2009.
Într-un timp în care oamenii sunt tot mai grăbiți, copiii au nevoie de o schimbare. O schimbare de aer și de timp, care îi va transpune în alte timpuri, când existau idealuri înalte și eroi adevărați. Prin jocuri, ateliere și activități recreative și educative, ei vor evada din lumea reală într-o lume de poveste.

Timp de o săptămâna, aspiranții cavaleri și tinerele domnițe vor fi înconjurați de decoruri medievale și vor primi costume medievale. Domnițele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici și scuturi cu însemne heraldice.
Atelierele de /scrimă cu spadă medievală/, /tir cu arcul/, /pictură și heraldica medievală/, /olărit/ le vor dezvolta abilitățile personale, le vor îmbogăți bagajul de cunoștințe și îi vor familiariza cu codul de onoare, valorile și spiritul cavalerismul medieval.

Tabăra se va derula în perioada 22 iunie - 2 august, în cabana Postăvaru și va cuprinde șase serii a câte o saptamâna fiecare. Cabana se afla în masivul Postăvaru, la o altitudine de 1604 m cu acces din Poiana Brașov.

Mai multe informații puteți găsi la adresa www.tabara-medievala.ro

 

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook

Evaluează acest conținut

 
 
 
 
 
 
 
Evaluează
 
 
 
 
 
 
0 Evaluări
0 %
1
5
0