test banner

Cumpără acum!

Regulamentul concursului

1. Concursul se desfășoară pe două categorii:
- preșcolari și școlari cu vârsta de până la 12 ani și
- copii/adolescenți cu vârsta între 12 – 18 ani.

2. Educație în Mureș vă pune la dispoziție două PDF-uri (elefantul Frederic pentru grădinițe și clasele primare și banda desenată pentru liceeni);

3. Preșcolarii și școlarii de până la 12 ani trebuie să unească toate punctele din desen și să realizeze un fundal în care să își folosească imaginația și creativitatea. Trebuie știut că elefantul Frederic a plecat de acasă, iar copiii sunt rugați să construiască un desen în care să arate ce s-a întâmplat cu acest personaj și unde a ajuns, diferit de povestea din revista Tuș.  Aici puteți citi povestea elefantului Frederic http://www.revistatus.ro/povesti/frederic-puiul-de-elefant.html

4. Pentru liceeni, avem o bandă desenată în faza de început, care trebuie continuată pe toata pagina A4 cu câte scene dorește participantul.

5. Atât desenele copiilor sub 12 ani, cât și benzile desenate ale liceenilor, dorim să fie trimise în varianta color;

6. Doamnele educatoare/învățătoare, profesorii, părinții și elevii (ne referim la persoanele care depun lucrările pe site) trebuie să fie membri ai site-ului Educație în Mureș (dacă nu sunt, se poate înscrie aici: http://educatie.inmures.ro/index.php?id=191

7. Pentru cei mici, postarea desenelor în pagina de concurs trebuie să fie însoțită de următoarele date: numele grădiniței, școlii, liceului, localitatea, grupa, numele și prenumele, vârsta copiilor care au realizat desenul și numele cadrului didactic coordonator. Educatoarea sau învățătoarea care ne trimite cele mai multe desene primește un minunat set de bijuterii oferit de Bellebijou.ro.

8. Cine nu poate posta online lucrările, le poate trimite prin poștă pe adresa: Str. Republicii Nr. 41, Târgu-Mureș, județul Mureș, până la 15.06.2010, data poștei.

9. Fiecare concurent are dreptul să participe la concurs cu două lucrări;

10. Începând cu data de 18.06.2010  pot fi votate lucrările până în data de 15.07.2010. Cele mai votate 3 lucrări pentru ambele categorii de vârstă vor intra în posesia premiilor puse în joc;

11. Votarea concurentului preferat începe din 18.06.2010. Ultima zi de votare va fi 15.07.2010. Fiecare copil poate participa cu maxim două lucrări.

12. După vizualizarea desenului preferat se alege un numar de steluțe în funcție de cat de mult v-a plăcut lucrarea și se dă click. Chiar dacă se dă click pe o singură steluță cântecelul primește un vot. Media finală este numărul final de voturi 99% și media de rating (steluțe) 1%.

Fiecare concurent poate fi votat o data la 2 ore. 

Câștigătorul este desemnat în funcție de numărul final de voturi.

13. Lucrările vor fi publicate după ce au fost verificate de administratorii portalului. http://educatie.inmures.ro

15. Lucrările cu text sau desen neadecvat nu vor fi publicate.

Atenție!
Câștigătorii concursului ne vor trimite adresa de livrare a premiului în maxim 10 zile de la publicarea câștigătorilor, altfel vom considera că a renunțat la premiu și va fi ales un nou câștigător.
Dacă adresa nu este validă, câștigătorul va trebui să plătească pentru o nouă livrare prin poștă.

Taguri