Firma Reea oferă un premiu special pentru cea mai bună voce din concursul "Portativul micilor artiști"

Concursul ”Portativul micilor artiști” este un proiect dedicat copiilor preșcolari, motiv pentru care echipa a lucrat cu atenție și zâmbetul pe buze. În cele 3 săptămâni în care s-au înregistrat cântecelele în grădinițele ale căror doamne directoare au dorit să participe la acest concurs, am ieșit din tiparele muncii noastre zilnice. Copiii au avut emoții atunci când s-au văzut puși în fața reportofonului dar și noi am avut emoții pentru ei. Au fost copii care deși foarte sociabili și plini de curaj în timpul programului obișnuit, când li s-a cerut să cânte au uitat versurile și au început să plângă. Din acest motiv am ales ca ei să ne spună cântecelul pe care îl știu cel mai bine sau chiar să recite o poezie. Am vrut să le oferim tuturor șansa de a participa la acest concurs.

Pentru momentele deosebite petrecute alături de voi, pentru felul în care ați știut să vă învingeți emoțiile și pentru buna dispoziție pe care ne-ați creat-o nouă și celor care v-au ascultat, VĂ MULȚUMIM!

Mulțumim părinților pentru timpul petrecut în fața calculatorului votând concurentul preferat. Și nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor acestui concurs care s-au dovedit a fi niște oameni cu suflet larg, care iubesc copiii.

Premiile se vor acorda după cum urmează:

  • Premiul special vocea cea mai „cristalină”, aleasă de un juriu competent format din muzicieni și pedagogi, constă în înregistrarea unui CD cu melodii cântate de câștigător, precum și un videoclip oferit de STUDIOUL DE ÎNREGISTRĂRI “REEA”.
  • Premii de popularitate în funcție de numărul de voturi obținute se va acorda locul I, locul II și locul III , premii oferite de sponsorii concursului.

Unii dintre cei care au participat la acest concurs s-ar putea să creadă că premiul de popularitate nu se axează pe promovarea talentelor ci pe iscusința părinților. Pe noi însă ne bucură faptul că sunt multe familii care își doresc să petreacă cât mai mult timp lângă cei dragi, lucru care este cel mai valoros cadou pe care un copil l-ar putea primi de la viață.

Misiunea portalului www.educatie.inmures.ro este să creeze un dialog între societate, sistemul de învățământ și comunitate. Concursul Portativul micilor artiști l-am lansat cu scopul de a îndeplini aceste principii de bază, arătând că talentul nu are granițe. Da, aici în Târgu Mureș, în acest oraș de provincie există mulți copii talentați și pedagogi pricepuți, nu doar în occidentul dezvoltat. Varietatea cântecelor înregistrate, precum și modul în care cântă copiii ne arată că pedagogii din orașul nostru se ocupă zi de zi de preșcolari.

Ne-am dorit ca acest concurs să fie deschizător de drumuri, oferind vizibilitate talentelor, și un mediu unde copiii să se poată afirma. Premiul de popularitate, o excursie la munte în familie, care va fi câștigat de participantul cu cele mai multe voturi, este modalitatea noastră de a ajuta o familie să petreacă câteva zile într-o ambianță reconfortantă. Petrecerea timpului liber împreună cu familia, într-un loc pitoresc e la fel de valoroasă în educarea copilului ca și rolul grădiniței sau al școlii.

Din păcate nu avem posibilitatea să premiem toți concurenții dar prin crearea și administarea gratuită a unei pagini web pentru fiecare instituție de învățământ din județ în cadrul portalului educație.inmures.ro, dăm o mână de ajutor comunității și implicit acestor minunați copii. Multitudinea planșelor de colorat și a materialelor didactice pe care le punem la dispoziția tuturor fără a percepe nici o taxă, este menită să-i ajute atât pe pedagogi, cărora li se alocă din ce în ce mai puțini bani pentru resursele materiale, cât și pe copiii dornici să învețe lucruri noi.

Celor care ne-au trimis observații pe adresa redacției legat de desfășurarea acestui concurs, le răspundem că vom ține cont de părerile lor.

Cu mult drag vă așteptăm cu informații, concursuri și materiale didactice pe situl educație în Mureș!

Vă dorim mult succes în continuare!

Echipa,
Educatie.inmures.ro

 

 

Taguri