În Laboratorul de Teatru visele devin realitate!

Un cadru relaxat și prietenos în care cele mai imposibile vise devin realitate!

 

Despre

Două actrițe coordonează traseul artistic al tinerilor actori, îți propun întâlniri și schimburi de experiențe cu personalități din mediul artistic. Astfel, se va contura spiritul artistic al viitorilor actori.

Vorbire scenică

Pronunția clară, expresivă și simplă a cuvântului care transmite mesajul rolului e esențială. Vei afla regulile vorbirii scenice, te vei pregăti intens, iar rezultatele tehnice și estetice le vei simți nu doar tu, ci și cei din jurul tău.

Tehnica vorbirii

Dicția și vocabularul stau la baza unei vorbiri clare. Exerciții de respirație, pronunție, interpretare și dicție sunt cele vor crea cadrul să te poți exprima liber. Stimulăm spiritul de echipă și ne adaptăm la cerinţele exercițiilor teatrale. Rezultatul va fi o atitudine degajată, lipsită de emoţii.

Improvizație

Adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu sau relații cu partenerul. Vei folosi capacitatea de a improviza pentru a dezvolta diverse forme de comunicare, manifestare sau comportament în domenii din cele mai variate.

Mișcare scenică

Expresivitatea corporală și mișcarea scenică sunt fundamentale în limbajul scenic. Comunicarea înseamnă și mișcare, iar antrenamente fizice îți vor dezvolta acest limbaj. Tonus mai bun, libertatea de exprimare și coordonare, echilibrul dintre minte și trup – acestea vor fi rezultatele muncii tale.

Arta actorului

Teatrul reprezintă o înfăptuire a realității, prin teatru și determinare regăsești calităţile şi defectele comune cu cele ale personajelor dramaturgiei române şi universale. Și, cel mai important, te dezvolți pentru a reuşi să dai viaţă celor mai puternice trăiri.

Istoria teatrului universal

Dezvoltarea personală, înțelegerea a tot ceea ce se află în jurul nostru și cunoașterea umană sunt elemente care nu pot lipsii din viața noastră creativă. Istoria teatrului universal, înțelegerea fiecărui curent artistic prin studiul operelor și autorilor de referință care au pus bazele acestei arte te vor călăuzi pe acest drum.

Cu cine învață copiii?

Larisa Giurgiu

Este actriță cu pregătire psihopedagogică, nivel 1 și 2 și lucrător acreditat prin arte combinate. Are peste 3 ani de experiență de lucru cu copiii și realizarea de spectacole interactive în grădinițe și școli. Împreună cu echipa din care face parte a creat mediul favorabil dezvoltării unei școli de teatru privat în comunitatea din Tîrgu-Mureș. De curând a co-organizat atelierul de dezvoltare personală prin teatru al taberelor de vară Educație în Mureș.

Alexandra Moldovan

Este absolventă a UAT specializarea actorie, licență și master, cu formare psihopedagogică nivelele 1 și 2. A colaborat cu Teatrul Național Târgu Mureș, teatrul Regina Maria Oradea și a făcut parte din spectacole independente. Ca pedagog, a lucrat cu copiii cu nevoie speciale de la fundația Alpha Transilvană, întâlnire care a contribuit semnificativ la dezvoltarea personală. Recent, a fost una din coordonatoarele atelierului de dezvoltare personală prin teatru în cadrul taberelor de vară Educație în Mureș.

Program și preț

Grupa 14-18 ani
Marți și Joi
Ora: 15:00 - 16:30
Preț abonament/ lună: 200 LEI

Grupa 7-13 ani
Miercuri și Vineri
Ora: 15:00 - 16:30
Preț abonament/ lună :200 LEI

Înscrie-ți copilul completând formularul alăturat

Laboratorul de Teatru - Inscrieri

Completeaza

 

Aici găsiți documentele necesare înscrierii:

Acord părinte/tutore legal de participare a copilului la școala de teatru
Declarație pe propria raspundere
Regulament Școala de Teatru

Vă rugăm să le printați și copilul Dvs. să ne aducă la primul curs, completat și semnat. Dacă nu aveți posibilitate să le printați, atunci le puteți completa și semna la începutul primului curs.

Un plus de energie, emoții și o multitudine de culori.

Domnișoara Lala împreuna cu prietenii ei cei mai buni Iepurica Fifi și Tom cel Curios, vă invită la spectacol, unde vă sunt pregătite multe surprize. Ne vom distra cum se cuvine!

Mai multe detalii

Întrebări?

Contactați-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Laboratorul de Teatru - Mesaje

Completeaza