RESURSE PENTRU INVĂȚARE

 

Invitație la Simpozionul: Azi nu Fumez

31 mai 2017, Ziua Mondială Fără Tutun, desfășurată sub sloganul "Fumatul amenințare la adresa dezvoltării", este celebrată în Târgu Mureș prin organizarea unui simpozion intitulat "Azi nu fumez", la Casa de Cultură "Mihai Eminescu", incepând cu ora 11.00.

Manifestarea este organizată de Secțiunea de Tabacologie a Societății Române de Pneumologie în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean Mureș, Asociația Eldad, DGASPC Mureș, ISJ Mureș. Intrarea este liberă.

Lucrările din agenda evenimentului vor fi susținute de către voluntari din focus grupul AZI NU FUMEZ. Manifestarea beneficiază de prezența onorifică a Prof.Dr. Florin Mihaltan, nume marcand în lupta antifumat desfășurată in România.

Mai multe detalii aici :

Invitatie la Simpozionul: Azi nu fumez
 
Piața Republicii 41, 540110,Tîrgu-Mureș, Mureș 0265 264 856, 0365 405 137, 0752 140 504
http://educatie.inmures.ro educatie@inmures.ro

Acest newsletter nu este SPAM! Ați primit această publicație pentru că sunteți înscris în baza noastră de date! Dacă doriți să nu mai primiți acest newsletter, puteți să vă dezabonați aici!

Dacă din motive tehnice nu ați putut vizualiza acest newsletter din mail-ul dumneavoastră puteți șă îl accesați și on-line apăsând aici !

educatie.inmures.ro © dezabonează-te