GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „MANPEL”

Str. C.R. Vivu Nr. 2, Tg-Mureș
Telefon: 0365 / 730.939
E-mail: gradinitamanpel@yahoo.com
Web site: gradinitamanpel.ro

 

Motto: 

„Cu fiecare zi din viața noastră facem depuneri în banca de memorie a copiilor noștri.”
Charles R. Swindoll

„Educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat a fost uitat.” 

Burrhus Frederic Skinner

 

Grădinița cu Program Prelungit „Manpel” este o grădiniță cu un concept educațional care îmbină metodele tradiționale cu cele moderne, copiii având parte de activități de dezvoltare interactive, cu deosebită atenție la diferențiere în formarea aptitudinilor individuale.

Metoda fundamentală aplicată este jocul, iar obiectivul principal: dezvoltarea echilibrată a personalității copilului. Grădinița a luat ființă în 1976 cu patronarea Fabricii de Piele și Mănuși „Manpel”. Instituția este situată pe strada Constantin Romanu Vivu, nr. 2, în zona 7 Noiembrie și în apropiere de cartierul Cornișa, de UMF și de Spitalul Județean.

Viziune:

Grădiniţa noastră își propune să ofere copilului educaţie într-un mediu în care se simte iubit şi ocrotit, să formeze copii educaţi, independenţi, sociabili, uşor adaptabili pemanentelor transformări ale societăţii. Este locul unde copilul îşi găseşte primii prieteni, unde descoperă lumea în joacă, unde învaţă să învingă, unde se bucură că se întoarce în fiecare zi.

Misiune:

Aplicarea în cadrul organizaţiei furnizoare de educaţie a unei politici a calităţii care vizează satisfacerea cerinţelor beneficiarilor, ale angajaţilor şi ale partenerilor tradiţionali ai unităţii de învăţământ, atragerea părinţilor prin oferte educaţionale atractive precum şi prin respectarea standardelor de calitate în toate domeniile de activitate, asigurarea şi optimizarea resurselor umane şi materiale, competenţa şi motivaţia personalului, un bun management intern şi o preocupare permanentă pentru îmbunătăţirea eficacităţii sistemului de management al calităţii educaţiei. 

Baza materială:

Grădinița este reabilitată complet, fiind dotată cu 10 săli de grupă, holuri largi, 5 grupuri sanitare pentru copii și 3 pentru adulți, 1 cabinet psihologic/logopedic și 1 cabinet medical, birouri administrative, spălătorie.  Sălile de grupă sunt spațioase, luminoase și călduroase, dotate cu mobilier destinat vârstei și cerințelor preșcolarilor. Grădinița dispune de bucătărie proprie, modernă, dotată și utilată corespunzător, aici pregătindu-se zilnic hrana pentru copiii înscriși la grupele cu program prelungit. Curtea grădiniței este spațioasă, amenajată conform standardelor de vârstă - spații de joacă, zonă verde, zonă umbroasă, zonă pavată. 

Programul de funcționare al  instituției:

Pe lângă grupele cu program prelungit funcționează o grupă cu program normal, la secția română. 

Programul zilnic este următorul:

  • 5:30-8:00 primirea copiilor
  • 8:00-8:30 activități de dezvoltare personală
  • 8:30-9:00 servire mic dejun
  • 9:00-11:00 activitatea didactică
  • 11:00-12:00 jocuri, activități în aer liber
  • 12:00-12:45 servirea prânzului
  • 12:45-13:00 plecarea copiilor acasă
  • 13:00-15:00 program de somn
  • 15:00-15:30 activități de dezvoltare personală
  • 15:30-17:00 activități recuperatorii, activități alese

Materialul  ne-a fost trimis de către instituție.

 

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#3 Olivia a scris in data de: 28.10.2012 07:43
Mai nou in aceasta gradinita d-na directoare se comporta ca pe parcela proprie, fara sa ia in seama parerea parintilor sau sa tina cont de psihologia copiilor.
#2 Jim a scris in data de: 17.07.2012 16:49
Asa si eu pot sa spun despre tine ca esti doar o pnagia pe internet care nu-mi confirma ca ceea ce afirmi tu in prezentarea ta este adevarat Mai ales ca toate serviciile pe care le oferi se pot face online, in afara de curatire energetica.Ca sa nu mai spun de consultatiile online Poate ca aveam de gand sa apelez la serviciile tale si am testat piata.Deci daca ma hotarasc sa-ti devin clienta, nici nu trebuie sa ne vedem fata in fata. Dar eu sa am incredere in tine ca esti adevarata si ca faci ceea ce spui! PS. Lui Argesanu i-am trimis un mesaj privat pe pnagia lui (pt ca nu se poate posta drept la replica) cred ca de vreo luna. Nici acum nu am primit raspuns. Din totala intamplare ti-am vazut recenzia cartii lui nou aparute si mi-am zis, naiva de mine, ca poate o sa ma ajuti tu cu niste raspunsuri. Si cu asta am cam zis ce am avut de zis. M-am lamurit
#1 pop elvira a scris in data de: 14.11.2009 20:10
Copiii sunt mai receptivi la modele .Daca doriti o educatie superioara pt copilul Dvs.inscrieti-l la Gradinita "Manpel".Personalul didactic este bine pregatit profesional,de o inalta tinuta morala si modele ideale pt.prichindei.

Pop Elvira a scris in data de 14.11.2009 22:10 in Pagina "Despre noi - Grădinița MANPEL " urmatorul comentariu:
==================================================================================================
Copiii sunt mai receptivi la modele .Daca doriti o educatie superioara pt copilul Dvs.inscrieti-l la Gradinita "Manpel". Personalul didactic este bine pregatit profesional,de o inalta tinuta morala si modele ideale pt.prichindei.

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Mai găsești pe site