Grădinița cu Program Normal Nr. 9

 ,,Copilul este ca o oglindă care te amețește putin. Sau ca o fereastră. Totdeauna copilul te intimidează ca și când știe el ce știe. Nu te înșeli, pentru că spiritul este puternic înainte ca tu să il pipernicești.”

-Antoine de Saint Exupery

Scurt Istoric:
Grădinița cu Program Normal Nr. 9 din Tîrgu-Mureș se află în cartierul Mureșeni, în incinta Liceului ,,Traian Vuia”. În prezent funcționăm cu 8 grupe preșcolare, 4 secția română, 4 secția maghiară.
Ideea principală a educatoarelor este aceea: fiecare copil este unic iar unicitatea  lui reprezintă punctul de plecare în toate deciziile luate în privința lui cu scopul primordial de-al ajuta să se dezvolte deplin .

Viziunea grădiniței:
Dezvoltarea liberă și armonioasă a copiilor în scopul formării personalității autonome și creative pentru integrarea cu succes în activitatea școlară. Educarea copiilor în spiritul valorilor democratice.

Misiunea :
Pregătirea copiilor de 3-7 ani pentru integrarea cu succes în activitatea școlară cu accent pe individualizare, adecvare la vârsta și individ, practică democratică.
Scopul educațional urmărit –asigurarea dezvoltării normale și depline a copiilor preșcolari, valorificând potențialul fizic și psihic al fiecăruia.

Sloganul după care ne ghidam este: ,,EDUCAȚIE PENTRU TOȚI, EDUCAȚIE PENTRU FIECARE”-ceea ce înseamnă că toți copii înscriși vor beneficia de acces liber la educație, demersurile educative întreprinse fiind adecvate potențialului fiecarui copil.

Baza materială

Grădinița dispune de o bază materială formată din:

  • 8 Săli de grupe
  • Birou
  • Cabinet medical
  • Sală de sport
  • Sală pedagogică pentru activități opționale
  • 5 calculatoare
  • 2 aparate multifuncționale
  • Tv color, Dvd
  • Program de funcționare

 

Programul de funcționare al grădiniței:

De luni până vineri: 7.30-12.30

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#3 Truta Luciana a scris in data de: 13.07.2010 12:20
Amintirea primilor mei ani de invatamant se leaga de aceasta gradinita. Imi trezeste doar amintiri placute locul unde mi-am inceput cariera didactica! Succes mult cadrelor didactice si copiilor!
#2 iszlai stela a scris in data de: 02.12.2009 17:48
Cadre didactice de un inalt profesionalism si daruire. Felicitari!
#1 iszlai stela a scris in data de: 02.12.2009 17:43
O gradinita model,cadre didactice de un inalt profesionalism si daruire. Felicitari!

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook