Tabără de toamnă la Vulcan, județul Brașov

Tabără de toamnă - Vulcan/jud. Brașov, lb. română, 1 - 7 noiembrie 2009
(RE)ÎNTÂLNIRI DE GRADUL 3 
 
Îți aduci aminte de Santos, Becheraș și Iancu de la ferma de echitație? Poate nu ai avut încă prilejul să îi cunoști, dar îți dorești să faci o plimbare călare și să pleci acasă cu o potcoavă amintire. Poți apoi testa traseele și diferitele jocuri din Parc Aventura, topoganele sau trambulina de la Paradisul Acvatic! Păsările călătoare de la Dumbrăvița și urșii din rezervația Libearty te așteaptă să îi vizitezi înainte de a-și lua zborul sau de a intra în perioada de hibernare. Bate cărările și drumurile din jurul Vulcanului pe bicicletă sau învață să mergi pe două roți!
(Re)descoperă împreună cu noi bucuriile și bogățiile naturii și petrece o săptămână de vacanță plină ochi de veselie, haz și distracție!

Tabără de toamnă - Viscri/jud. Brașov, lb. germană, 1 - 6 noiembrie 2009
 
MICII CĂUTĂTORI DE COMORI: TRADIȚIA, CULTURA ȘI ISTORIA SAȘILOR DIN TRANSILVANIA 
 
Retras de la drumul ce leagă
Brașovul de Sighișoara, satul săsesc Viscri adăpostește una din cele mai cunoscute biserici fortificate ale Transilvaniei. Atmosfera, case și curți săsești, gazde primitoare, drumuri neasfaltate, porți întotdeauna descuiate, gâște și curci pe uliță, mașini în minoritate, ne reamintesc de farmecul unei așezări săsești tradiționale de acum sute de ani.
Pornim în căutarea tradițiilor și istoriei sașilor transilvăneni petrecând o săptămână în acest loc. Contăm pe neprețuitul ajutor al gazdei noastre și al localnicilor din Viscri, vizităm biserica fortificată și muzeul tradițiilor și portului tradițional săsesc din Viscri, cetatea Rupea și cetatea medievală Sighișoara, cunoaștem activitățile meșteșugărești tradiționale ale fierarului, ale familiei care lucrează la cărămidărie, ale femeilor din sat care confecționează papuci din pâslă, batem împrejurimile cu piciorul sau facem o plimbare cu căruța.

Pentru detalii vă rugăm să accesați www.tumba.ro și să ne contactați prin email office@tumba.ro sau la telefon 0722.246.192

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook

Evaluează acest conținut

 
 
 
 
 
 
 
Evaluează
 
 
 
 
 
 
0 Evaluări
0 %
1
5
0