"/> ">

Magia sarbatorilor de iarna

Craciunul este un moment magic pentru fiecare dintre noi, indiferent de varsta...Perioada de Craciun este cea mai frumoasa, atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii: orasul este impodobit, peste tot se aud colinde, lumea este agitata in cautarea cadourilor perfecte. Dar Sarbatorile nu inseamna doar de a-l astepta pe Mos Craciun si a primi daruri. Cand vorbim de Craciun ne referim si la bunatate, iertare, darnicie, familie. Iata cateva exemple din actiunile desfasurate in proiectul educational ,,Bucuriile iernii,, desfasurat cu prescolarii, sub indrumarea responsabilei de proiect prof.Natalia Dan care a ajutatat prescolarii, sa inteleaga ce inseamna spiritul Sarbatorilor.

Prescolarii nostri au patruns in magia sarbatorilor de iarna incepand cu dactilopictura primilor fulgi de nea , cu confectionarea ghetutelor lui Mos Nicolae, a saniei si a renilor pentru Mos Craciun, prin impodobirea bradului de Craciun in jurul caruia, ca niste adevarati artisti au recitat, au cantat si au colindat, avand ca spectatori parinti, frati, bunici si prieteni. Nici in acest an, prescolarii gradinitei nu au uitat de copiii nevoiasi carora le-au daruit jucarii iar colectivul de cadre didactice au daruit  celor  care traiesc la azil, cozonaci si colinde.

Niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme sa inveti copilul sa daruiasca, sa-i ajute pe cei care au nevoie.Si pentru ca Mosul a stiut ca prescolarii nostri sunt buni, a desemnat o grupa  de liceeni de la Grupului Scolar,, Gheorghe Sincai,, Tg.-Mures care i-au colindat si le-au lasat sub brad  jucarii, carti si dulciuri si astfel... inca o data, Spiritul Sarbatorilor va ramane adanc intiparit in sufletul copiilor 

Educ. Raluca Muica

Galerie foto

1
File: IMG_0294.JPG
Description:
Size: 135 Kb
Time: 18.04.2012 08:04
Download:IMG_0294.JPG
  135 Kb
  141 Kb
  130 Kb
  123 Kb
  123 Kb

Lasă un comentariu